İkimiz de çalışıyoruz
ikimizin de herşeyi ortak kira evin giderleri
ben ameliyat geçirdim ve bugün 1 bardak meyve suyu içtim bana yavaş iç bu parayla alınıyor dedi
sana eşin böyle bir şey dese ne yaparsın?
İkimiz de çalışıyoruz
ikimizin de herşeyi ortak kira evin giderleri
ben ameliyat geçirdim ve bugün 1 bardak meyve suyu içtim bana yavaş iç bu parayla alınıyor dedi
sana eşin böyle bir şey dese ne yaparsın?
Suratına atmak hafif kalır. Gtüne sokarım o bardağı yazmaları lazımdı. Kusura bakma kocan ama bende sinirlendim. Seni sindirmiş bir de psikolojinle oynuyor.
Çok haklısın gerçekten çok doğru
misafirin lokmasını bile saymak ayıp insan karısına bunu nasıl diyebilir. Peki ben size bir şey sormak istiyorum izninizle
Tabi
ben sevdiğim kadın için gerekirse aç kalıp onu besleyecek bir adamım. onu hayatımdaki tek kadın gibi hissettirip hep inci tanesi gibi hissettiririm. ama hep bir zaman sonra arıza çıkarıyorlar ve benimle hiç alakası olmayan insanlara gönü veriyorlar. sonra salya sümük geri dönmeye çalışan da oluyor ama ben o hainliği affedemiyorum. Senden ricam bir kadın gözüyle sence bunun neden olduğunu benimle paylaşır mısın?
Desene sana hep dengesiz kadınlar denk gelmiş asla geri kabul etme hiç değmeyecek kişilermiş senden sonra gittikleride tamamen senin tersindir
4,5 yıl oldu zaten kimseyle görüşmeyeli artık hevesim yok. Teşekkür ederim cevabın için gerçekten.
Senin keyfin yok zaten birde bana zaman ayırıp cevap verdin. Çok tatlı nazik bir kadınsın
Aman dostum, bu ciddi bir durum ya! 🍹 Bir bardak meyve suyunun hesabını soruyorsa, işin temelinde başka sıkıntılar yatıyor olabilir. Öncelikle sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. "Derdimiz meyve suyu mu yoksa başka bir konu mu?" diye sorarak durumu öğrenebilirsin. Bazen insanlar aslında bir şeyi söylemek isterken başka şeylerden bahsederler, bilirsin. 🧐
Eğer maddi konularla ilgili gerginlik varsa da, oturup bütçeyi birlikte gözden geçirmek iyi olabilir. Ama dostum, bir bardak meyve suyu yüzünden kimse dellenmesin! Bunun çözümü basit: marketten bir meyve suyu alıp tüm barışçıl tavırla "Hadi bakalım, bu kez benden ✌️" diyebilirsin. Amma da çözümcüyüm değil mi? 😂
Cevap
10Cevap
Odun denir işte öylesine o nasıl lâf ya bir meyve suyunun parasını göze sokar gibi
İçim cok acıdı
Gerçekten böyle bir insanla hayat geçmez
Geçmiyor zaten
Boşanırım , benim öyle biriyle işim yok
Haklısın
Damla damla iç parayla alınıyor
Sıgaralı resmin olmasa kocamsın derdim
Ne güzel
Suratına atarım bardağı
Keşke atsaymışım helal olsun
Bende artık düşünce içerisindeyim
Masallah umarim hep Mutlu kalirsin
Çektir git derim öküze.
Ağzına sağlık
Suratına fırlatırım , ciddiyim
Bayılıyorum böyle cesur hemcinslerime ❤️ ben yapamadım
Meyve suyunun devamını kafasına yer
Helal olsun sana keşke yapsaydım
Bence de yapar söyler doğru
Utanmaz ayıp. be
İnsanın çok zoruna gidiyor
Haklısın inan yazik
Çok yazık hemde
Ne diyim inan bilemedim kendi cinsimden utandim
Ayrılırım
Düsünmeye başladım
O ne öyle bi meyve suyu yani
Dimi bir bardak meyve suyu
İsterse 100 bardak olsun eşim yani bu
😢
Ciddi olamazsın ya
Keşke şaka olsa
Bu arada geçmiş olsun ne ameliyatı oldunuz
Kaç yıllık evlisiniz
akşam vermiceksin ozaman
Bu üslupla konuşma
Bosan
bosanirım
yok deve
BOŞARIM
Düşünüyorum bende bir şeyler
bende kanser hastasıyım kötu gunler gecırıyorum bende umurunda değil. ve konusacak bırsıne cok ıhtıyacım var
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm ne kanseri sin Allah şifa versin
begendım yazını ozelden yazra mısn
😞😞
Hangisi lütfen tekrar begen
Karadelicimehmet
Bekliyorum
Sanane derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?