Aile & Toplum Eşiniz ile içki? serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor eşiniz ile içki içermisiniz, sarhoş oldunuz mu, sarhoş olunca ne yaprsınız Eşiniz ile içki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 150,2b cevap paylaştı. İçerim tabi ki 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İçki tüketmiyorum muhtemelen ona da içiyorsa bıraktırırım. 1 9 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl aa hiçdenediniz mi Yorumla tortitotilla +1 yıl Bira kokusuna dayanamamıştım. Rakı denemedim onu hiç içemem. Alkol benlik değil Yorumla serdarcihan5 +1 yıl bazı insan sevmez ama kafa güzel olmasıda güzel Yorumla tortitotilla +1 yıl Orası öyledir tabi Yorumla serdarcihan5 +1 yıl evlenince dene bence Yorumla tortitotilla +1 yıl İçkinin evlilikle alakası ne? Bekarım diye içmemezlik yapmadım. Evlenince de biranın kokusu değişmeyecek jdsjdjj Yorumla serdarcihan5 +1 yıl yok ondan demedi güzel bir gecede içki ile kafalar hoş iken güzel olur Yorumla tortitotilla +1 yıl Ona biz karar veririz dayı sen bizi dert etme sen kendini düşün Yorumla serdarcihan5 +1 yıl tamam yeğen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen içkini içmeye devam et ben üzerime rahat birşeyler giyip geliyorum 4 2 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl aranan kan Yorumla Positive_man +1 yıl Fena biseysin sen varya 😂 Yorumla
_pαsєídσn Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Severiz, iç ki sonrası seks kaçınılmaz 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl uzun sirmesi en güzel etkisi Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Alkol kullanmıyorum ama içelim derse oturur içerim 0 4 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl fedakar erkek Yorumla serdarcihan5 +1 yıl eşin kullanıyor mu Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eşim yok ki. Bekarım ben Yorumla serdarcihan5 +1 yıl ok o zaman evlen artık yaşın helmiş Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. ben içmedim ama ona içirip theresome denedim. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İçerdim. 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl nasıl hisseder ne yaprdın Yorumla
SinirHastasıBurada Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben ölmek istiyorum sen rakı diyorsun 0 3 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl ne alaka Yorumla SinirHastasıBurada +1 yıl Sürekli 58 sayısını görüyorum ve memleketim Sivas ve ne zaman 58 sayılarını görsem kötü düşünceler geliyor bu durumda sivaslilar ölecek ondan dolayı sinirliyim Yorumla serdarcihan5 +1 yıl sama biraz Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Zıkkım için köpekler 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl çüşşşşş it Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İçerim tabi ki
İçki tüketmiyorum muhtemelen ona da içiyorsa bıraktırırım.
aa hiç
denediniz mi
Bira kokusuna dayanamamıştım. Rakı denemedim onu hiç içemem. Alkol benlik değil
bazı insan sevmez ama kafa güzel olmasıda güzel
Orası öyledir tabi
evlenince dene bence
İçkinin evlilikle alakası ne? Bekarım diye içmemezlik yapmadım. Evlenince de biranın kokusu değişmeyecek jdsjdjj
yok ondan demedi güzel bir gecede içki ile kafalar hoş iken güzel olur
Ona biz karar veririz dayı sen bizi dert etme sen kendini düşün
tamam yeğen
Sen içkini içmeye devam et ben üzerime rahat birşeyler giyip geliyorum
aranan kan
Fena biseysin sen varya 😂
Severiz, iç ki sonrası seks kaçınılmaz
uzun sirmesi en güzel etkisi
Alkol kullanmıyorum ama içelim derse oturur içerim
fedakar erkek
eşin kullanıyor mu
Eşim yok ki. Bekarım ben
ok o zaman evlen artık yaşın helmiş
Hayır içmedim
İçirmeye calışıyorum içmiyo
afiyet olsun
ben içmedim ama ona içirip theresome denedim.
İçerdim.
nasıl hisseder ne yaprdın
Ben ölmek istiyorum sen rakı diyorsun
ne alaka
Sürekli 58 sayısını görüyorum ve memleketim Sivas ve ne zaman 58 sayılarını görsem kötü düşünceler geliyor bu durumda sivaslilar ölecek ondan dolayı sinirliyim
sama biraz
Zıkkım için köpekler
çüşşşşş it