Yeme & İçme Türk kahvesini sütlü içer misiniz? ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Sütlü Türk kahvesine ön yargım vardı ama böyle daha güzel geldi şimdi.☕️🥛🌸 Güncellemeler6 ay Güncels Türk kahvesini sütlü içer misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 6 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet sütlüde güzel oluyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. bana hiç fark etmez 0 0 Yorumla
Gizemlii_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Orijinali sade olandır içine süt katmak şu bu prenses işi bunlar 😀 0 5 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay Prenses olabilirim sıkıntı yok 😂 Yorumla Gizemlii_-Adam 6 ay Evet ama bunu yapan erkekler var işte o sıkıntı 😂 Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😂olabilir ya Yorumla Gizemlii_-Adam 6 ay Böyle diye diye prenseslestirdiniz herifleri cadı 🤣 her etiket kendi ambalajında güzel. Yorumla ŞeffaflığınRitmi 6 ay 😂😂 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Bir ara dibek kahvesi içiyordum sütlü Türk kahvesi gibi bir şeydi güzeldi ama içinde şeker olduğu için bırakmıştım. 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Sütlü olmaz sade olmalı bence benim her kahvem Türk kahvem en başta. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. İçmem bence türk kahveliğinden çıkar çünkü 😅 ama genel de kahveyi sütlü içiyorum 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sütlü Türk kahvesi mi olur ya 🙄 normal içerim 0 0 Yorumla
ridofme Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Türk kahvesini çekilir yapan tek şey. Aromalı kahveler de güzel 0 0 Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Evet içerim ve severim hatta daha çok böyle severim 0 0 Yorumla
Ellininlikörü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Sütlü de gideri oluyor canına yandığımın, her hali güzel. 0 0 Yorumla
Kacmaz76 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 93% 6 ay içtim daha önceama normali bence daha güzelSade iyi gider :) 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 6,9b cevap paylaştı. Süt tozu vesaire değil de sütün kendisi ile olur. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sütlü ve bol köpüklü 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 6 ay Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır içmem sade tercihimdir 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sade içerim hep. Su ve kahve 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sütlü çok güzel oluyor içerim tabi ki 0 0 Yorumla
WalterWhite7 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Sütlü çok iyi oluyor ya ama şeker de olacak. 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Eskiden icerdim 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yeni yeni icatlar çıkarmayin sade içilir 😃 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% 6 ay Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. Şimdi yapan olsaydı içerdim sjsj 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Yeme & İçme konusunda 503 cevap paylaştı. Sütlü daha değişik harika bşr tadı var 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 5 ay Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Sütlü ve kremalı 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. İçerim. 0 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçmem 0 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçerim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. içmem 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 908 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bazen içiyorum 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 730 cevap paylaştı. Sade içerim 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sütlü harika 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. İçerim hiç farketmez 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. İçemiyorum 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. İçmem 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Hayırrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet sütlüde güzel oluyor
bana hiç fark etmez
Orijinali sade olandır içine süt katmak şu bu prenses işi bunlar 😀
Prenses olabilirim sıkıntı yok 😂
Evet ama bunu yapan erkekler var işte o sıkıntı 😂
😂olabilir ya
Böyle diye diye prenseslestirdiniz herifleri cadı 🤣 her etiket kendi ambalajında güzel.
😂😂
Bir ara dibek kahvesi içiyordum sütlü Türk kahvesi gibi bir şeydi güzeldi ama içinde şeker olduğu için bırakmıştım.
Sütlü olmaz sade olmalı bence benim her kahvem Türk kahvem en başta.
İçmem bence türk kahveliğinden çıkar çünkü 😅 ama genel de kahveyi sütlü içiyorum
Sütlü Türk kahvesi mi olur ya 🙄 normal içerim
Türk kahvesini çekilir yapan tek şey. Aromalı kahveler de güzel
Evet içerim ve severim hatta daha çok böyle severim
Sütlü de gideri oluyor canına yandığımın, her hali güzel.
içtim daha önce
ama normali bence daha güzel
Sade iyi gider :)
Sütlü ve bol köpüklü
Sütlü ya da dibek severim
sütlü daha hafif geliyor bana
Hayır içmem sade tercihimdir
Sütün nereden geldiği önemli.
Sade içerim hep. Su ve kahve
Sütlü çok güzel oluyor içerim tabi ki
Sütlü çok iyi oluyor ya ama şeker de olacak.
Denerim ama alışkanlık yapmam
Eskiden icerdim
Yeni yeni icatlar çıkarmayin sade içilir 😃
Sütsüz sade tercih ederim
Hiçbir kahveyi sütlü içmem.
Çok nadiren. Tercihim sade
Şimdi yapan olsaydı içerdim sjsj
Şu kahveyi bir ben sevemedim.
İçebilirim ama içmiyorum genelde
sütsüz içemiyorum zaten
Sütlü daha değişik harika bşr tadı var
Sütlü ve kremalı