Türk kahvesi seviyor musunuz?
Ne kadar sürede içiyorsunuz? Şekerli mi şekersiz mi?
Her gün içiyor musunuz?
Türk kahvesi seviyor musunuz?
Ne kadar sürede içiyorsunuz? Şekerli mi şekersiz mi?
Her gün içiyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
11 yaşımdan beri içiyorum. Sade ve her gün içiyorum. Kahve bağımlılgindan kurtulamadim üstüne üstelik telvesinide yiyorum
Ben telvesini yiyemiyorum maalesef, midem de hastalık var kusuyorum. Kahveden değil boğazımda enfeksiyon var.
günde 2 kupa her birinde 5-6 ç. kaşığı kahve şekersiz
Ay içiyorum ya, haftanın beş günü falan. Kafeinden gidicem bir gün, sade içiyorum bir de.
Valla aynısı shhahshs
Güzel ama biz ne yapalım ahhajkd
Evet ya telvesi ayrı güzel ama shalsndl
Kız biz aynı kişi miyiz yoksa açömdqöçm
Ay sende mi seviyosun telveee
E zateeeen
Bi ilk kimse telve sevdigimi söylesem iy diyolar ya şu an duygulandim bı pahdlfmdlxmgk
Abla çok güzelsin benim saçımda sarı renk bende renkli gözlüyüm senin gibi 🌷🌷❤❤❤❤
Surekli olmasa da sekerli sen?
Sürekli şekersiz içiyorum. tansiyonum ve şekerim yükseliyor o yüzden
Geçmiş olsun bu yasta
Çok teşekkür ediyorum
Kac yasindasin ki
Cay disinda tükettigim icecek yok
Sade içerim haftada 3-4 kez diyelim
Geçen gün bir kadının evinde oturdum 10 dakika sizde kalsam yeter dedim sonrada Türk Kahvesi istedim fincanda istersen ben yapabilirim abla dedim bana kahve hazırladı fincanda. bir çikolata gördüm 1 tanesini yedim diğerini yiyemedim " istersen sana vetebilirim bunları evde de yersin " demişti. benim tansiyonum ve şekerim çok yüksek Türk Kahvesini bile şekersiz içiyorum demiştim. Zaten evde her zaman şekersiz içiyorum Türk Kahvesini
çikolata ve şeker tansiyonumu, nabzımı yükseltiyor taşikardi hastalığım bulunuyor. Tansiyonum genelde her zaman 120/90 o yüzden şekersiz içiyorum
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum
Evet sade
Sade
Evet içerim
Evet
3 şekerli
Her sabah icerm