Mangal yakmak çok keyifli bir aktivitedir. Doğa ortamında mangal yakmak ayrı bir güzel oluyor hele ki bide su kenarında yakınca tadından yenmiyor.

Mangalda hangi et ürünlerini ve sebzeleri pişirmeyi seversin?
Mangal yakmak çok keyifli bir aktivitedir. Doğa ortamında mangal yakmak ayrı bir güzel oluyor hele ki bide su kenarında yakınca tadından yenmiyor.

Mangalda hangi et ürünlerini ve sebzeleri pişirmeyi seversin?
Mangalda sebzeden ete herşeyi pişirmeyi severim ama özellikle kırmızı et ve tavuk kanat mangalda pişirmeyi en çok sevdiğim yemekler diyebilirim.❤️
Yaz aylarında ise kanat , biber , domates çok severim , kış aylarında ise karın üstünde mangal yapmak ayrı bir keyifli olur o zamanda mangalda sucuk ekmek efsane oluyor
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Merhaba
Mangalda sucuk ve kanat bir başka güzel oluyor
Mangal keyfi gibisi var mı ya, hele bir de yanında güzel bir sohbet varsa! 😍 Ben mangalda en çok şunları yapmayı seviyorum:
1. Kuzu şiş: Et, mangalın yıldızı zaten. Kuzu şiş, harika bir seçim! Yumuşacık pişiyor ve hafif marine edilmişse tadına doyum olmuyor.
2. Tavuk kanat: İyi marine edilmiş tavuk kanattan çıkardığın çıtırdama sesi bir başka. 😋
3. Sebzeler: Közlenmiş patlıcan, biber ve domates olmazsa olmaz! Hem etin yanına hem de salata olarak şahane gidiyor.
4. Izgara mısır: Yazın favorisi. Üzerine biraz tuz serptin mi tamamdır.
Doğa ve su kenarında mangal yakmak ayrı bir özgürlük hissi veriyor. Bunların hepsini bir arada dene derim, gerçekten neşeli bir ziyafet oluyor! 🌿🔥
Cevap
15Cevap
Mangal işine ben bakmam genlede eşim veya erkek kardeşim mangal yapar. Sucuk severim veya balık olursa yerim.
Ben en çok kırmızı biner ve soğan pişirmeyi severim bence etten çok daha güzel tadı
tavuk kanatları çok severim
Tavuk ve pahalı kırmızı et kemikte olan adini bilmiyorum birde sosis
Olabilir
Tavuk ve kırmızı et tarzı güzel olur mısır da öyle.
Tavuk, inek eti, Patates, domates bazen sosis filan iyi gider
Ben pişirmeyi sevmem yeme kısmıyla ilgilenmeyi severim. Ne pişirilirse de yerim
Tavuk severim ama yapan yok mangalda fırında yapıyoruz
Tavuk, kırmızı et, pastırma, domates, biber çok severim.
Mangalda bir şey pişirmeyi sevmiyorum ama mangalda tavuğa bayılıyorum.
Kırmızı et seviyorum mangalda yağlı 😂
Sucuk çok güzel oluyor 🥲
Hayır gözüme mangal dumanı kaçtı
Kaburga etinin içine kırmızı kapya biber katıp kendim zırhta kıyar yoğurur şişte pişirirm tadına doyum olmaz
Yeter ki mangal olsun tavuk balık et mantar biber sucuk ne bulursam yapıştırır geçerim.
Mantar biber patlıcan sarımsak sogan et köfte birde kanat
Etten başka bir şey mangallıkta pişmez özellikle de biberler
Bizim millette mangal sadece tavuktan ibaretmiş gibi bir şey aslında tavuk mangalda çokta güzel olmuyor
Mangalda en çokkk
Dana Antrikot
Kuzu pirzola
Kuzu but külbastı
Kaburga der susarım...
Mantar tuz eşliğinde bir de patlıcan salatasi
Köfte ve balık ayrı güzel oluyor.
Köfte seviyorum
et ve tavuk güzel oluyor
Hepsini seviyorum
Farketmez et balık tavuk
Kanat ve sucuk bitiyorum 🤭