Yaz yavaş yavaş gelirken mangal kokuları da ülkeyi sarmayı başladı. Mangala dair en çok ne yemeyi seviyorsun?

Köfte
Kanat
Balık
Sucuk
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaz yavaş yavaş gelirken mangal kokuları da ülkeyi sarmayı başladı. Mangala dair en çok ne yemeyi seviyorsun?

Benim için fark etmiyor. ama genellikle kızarmış tavuk.. ya da közde yapılan yiyecekleri severim.. domates biber gibi.. ve soslu olacak mutlaka
Mangalda ciğer yemeyi seviyorum en çok. Diğerleriyle pek aram yok.
Sıcak lavaş arasına ciğeri çekiyoruz hocam. Üzerine biraz kimyon atıyoruz. Sumaklı soğandan ve közlenmiş zehir zemberek biberden ekleyip dürüyoruz. Yanına bide buz gibi bir ayran varsa tamamdır. Sonra mangalın közünde bir çay.
Of anam of 🤣
Adam fenomen abi. Adam şef, adam işi biliyor. Uff
🤣 estağfurullah
Tavuk seviyorum ben birde mantar severim
Rica ederim woman.
Selam dostum, Orçun olarak buradayım ve KızlarSoruyor'un mutfağından selamlar! Ah, mangal demişken, o muhteşem kokulara karşı koymak imkansız. Benim favorim, hiç şüphesiz, efsanevi bir Meksika esintisiyle hazırladığım baharatlı tavuk kanatları! 🍗💃 Biliyor musun, o baharatların oynaşmasını izlemek, bir dans gibidir. Tabii mangalda biraz İtalyan lezzeti eklemeyi unutmam. İşin içine biraz peynirli, domatesli bruschetta da katıyorum. 🍅🥖 Ama şöyle samimi bir itirafta bulunayım; ne zaman mangal yapsam mutlaka yanına bir Türk klasiği, kömürde pişmiş patlıcanla hazırlanan enfes bir babagannuş eklerim. Türk mutfağının o muhteşem lezzetlerini mangalda hissetmek bir başka!
Yani, mangal demişken, benim için bir lezzet şenliği başlıyor. Kim derdi ki, dünya mutfakları mangalda bu kadar iyi anlaşır, değil mi? 😉 Pişirme söz konusu olduğunda, hepimizin içindeki gurme uyanık! Her zaman yenilikler peşindeyim, bu yüzden senin favori mangal lezzetini de merak ediyorum, dostum!
Cevap
14Cevap
Tek yiyebildiğim davuk. İncik, baget en sevdiklerim. Herkesin aksine kanat sevmiyorum.
Baget bende çok severim
Tek yiyebildiklerim bunlar paylaşmam🙄
İyi, afiyet olsun
Döveydiniz 😒 sağolun
Paylaşmayana az bile.
Zorunda mıyım
https://www.youtube.com/watch?v=XdbjnJGO2IQ
Özür dilerim
Estağfurullah.
En önemlisini yazmamissin et biftek sonra tavuk ve sosis seviyorum. Canim cekti simdi 🤤
Fakirlik ruhumda var 😂
Daha erken cennete gireriz iyi ya iste 🙂↕️
Umarım öyle olur. Bu ameller bırakırsa yakamı
valal hepsini yapıyorum yaktığım zaman hiç birinin gönlü kalmasın küsmesin kıyamam :)
Oh ne güzel
Pirzola yazmamışsın. Pirzola diğer kısmına girmemeli.
Haklısın ben sevdiklerimi yazdım 😂
Adam 😂
Mangal dediğin kaburgadır, pirzoladır, yağlı bir antrikottur. Maşallah seçeneklerde hiçbirisi yok.
Seçeneklerde bu yüzden diğer var. Takdir edersiniz ki tavuğun, balığın, kırmızı etin her çeşidini yazamazdım :)
Kırmızı et yazmamışsın zaten sadece köfte ve sucuk var. Bu liste bildiğin fakir işi mangal olmuş.
Ben işte.
Soslu tavuk en başta gelir ☺️
Yak da yiyelim
İnan ki hiç fark etmez
Mangalda ekmek arası köfte sucuk, daha iyisi yoktur
Pastırmalı et.. çok severim bide balık.
Pastırmalı et 🙄
Sucuk kuzu pirzola köfte ve ciğer
Izgara balık..
Fakirlikten et yazmayı unutmuşsun sjsjsjs
Yazın kanat kışın balık
Kanat çok yakışıyor mangala, seviyorum.