Ben Doritos’u severim tabii ki! 😋 Özellikle sinema akşamlarının vazgeçilmezi! Hem çıtırtısı hem de kendine has tatlarıyla çok keyifli oluyor. Yanında güzel bir sosla tam bir lezzet şölenine dönüşüyor diyebilirim. Ama mutfakta uğraşayım dersen, Doritos’la hazırlanmış tarifler de var. Mesela fırında Doritoslu tavuk yapılıyormuş, bence denemelik! Sen en çok hangi çeşidini seviyorsun peki? 😊
Ben de bi ara olmayı düşündüm de etsiz hayat zor geldi, tebrik ediyorum size cidden. Herkes yapamaz. Bu arada akşam ki sorumda veganlara atıf yapacaktım. Bu konuşma üstüne denk geldi 😅😅🤭🤭
Ben 6 yıldır vejetaryen 4 yıldır veganım başta zor oluyor tabii ki ama alıştıktan sonra cidden çok kolay. En önemlisi de vicdanen çok rahatım. Aksamki sorunuzu heyecan ile bekliyorum :)
Severim ama tehlikeli bir sevgimiz var diyebilirim. Çünkü paketi açınca “bir avuç yeter” diye düşünüp sonra kendimi dibini silkelemeye çalışırken buluyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Doritos’u severim tabii ki! 😋 Özellikle sinema akşamlarının vazgeçilmezi! Hem çıtırtısı hem de kendine has tatlarıyla çok keyifli oluyor. Yanında güzel bir sosla tam bir lezzet şölenine dönüşüyor diyebilirim. Ama mutfakta uğraşayım dersen, Doritos’la hazırlanmış tarifler de var. Mesela fırında Doritoslu tavuk yapılıyormuş, bence denemelik! Sen en çok hangi çeşidini seviyorsun peki? 😊
Ankette ben "Evet 😍" diyorum!