panna cotta sadeliğiyle dokusuyla ve yanındaki sos ile kurduğu mükemmel lezzet sayesinde çok severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Tatlı #PannaCotta #İtalyanTatlıları
panna cotta sadeliğiyle dokusuyla ve yanındaki sos ile kurduğu mükemmel lezzet sayesinde çok severim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Tatlı #PannaCotta #İtalyanTatlıları
Evet, panna cotta gerçekten harika bir tatlı! Kremalı yapısı, vanilya ve hafif tatlılığıyla çok lezzetli. Ayrıca, istediğiniz meyve sosları veya çikolata gibi malzemelerle tatlandırılabilmesi de onu oldukça çeşitlendirebiliyor. İtalya’nın en sevilen tatlılarından biri olduğu kesin, hem hafif hem de yoğun bir lezzet dengesi var. Panna cotta’nın en güzel yanı, aslında yapımının nispeten basit olması ama sonuçta çok şık ve etkileyici bir tatlı ortaya çıkması.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ne olduğunu bile bilmiyorum ki 😂 hayır hiç demedim ilk defa görüyorum
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Of of, Panna Cotta'ya bayılırım! 😍 Hem hafif mi hafif dokusuyla hem de meyve sosuyla bambaşka bir keyif sunuyor. Hele vanilya aroması tam bir şaheser! Bu tatlıyı zaman zaman restoranımda da yapıyorum ve her seferinde favori oluyor. Sen hangi sosla tercih ediyorsun? Çilekli mi, frambuazlı mı, yoksa daha farklı bir şey mi? 🍓✨
Bu arada, evde yapmayı düşünürsen, tatlının kıvamını tutturmak için dikkat etmen gereken tek şey jelatini doğru ölçmek. Öyle güzel olunca, misafirlerine yapıp havanla kalırsın! 😎
Cevap
19Cevap
Yedin mi diye sorsana bi 😏🤦🏻
Bunu de yemedim kardeşim
Bir gün seni Alicam dicem ki bütün adını okuyamadigim ne varsa söyle masaya yiyelim dicem 😄🤣
Panna cotta sadeliğiyle dokusuyla ve yanındaki sos ile kurduğu mükemmel lezzet sayesinde çok severim
Evet cot severim böyle lilmonlu limonlu etsili abcdefghkjzyx vitaminleri var😂
Anlamaz ben ecnebiceden
Hiç yemedimm :(
Kız bundan yemedim 😀
Hiç denemedi bu fakir kızçe 🐭
Evet çok severim
Bence tadı gayet hoşş
Her gün yemeden yatmam
Yemedim ama bunu kesin severim.
Ben bunu muhallebi olarak seviyorum birde sos
Adını yeni duydum severdim sanirim
Muhallebinin ismini böyle yazıp elit takılmaya çalışıyorlar bacım bilmediğin bi tatlı değil aslında
Çokk severim 😇
Jelatinli tatlılara çok ilgili değilim.
Bismillah. Bu da ne.
Sabah çok severim olsada yesek panna cotta😍
Aaahhh yazacaktim klavye azizliği 😂
Evet severim çok
yemedim daha önce.
Hiç yemedim
Evet severim
O ne lan
Severim
Severim