Magazin Feyza Altun'u seviyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Başlarda severdim ama sonradan konuk olduğu bir programda ki tavırlarını ve kasıntılığını görünce tüm fikrim değişti Feyza Altun'u seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Tanımıyorum bu kadını o yüzden bir şey diyemem, tipi itici ama.. Gözlere baksana insanı parçalıyor 😅😂 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl En son bunun altından da bir şey çıkarsa şaşırmam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sus Yorumla Alessapl +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl Kafası saru vücudu beyaz Yorumla Alessapl +1 yıl Aynı sen. Kafası insan, vücudu tosun Yorumla Soran +1 yıl Tosun olmaktan gurur duyuyorum iskeletor Yorumla Alessapl +1 yıl Assddjdk Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl kendisi bir avukat değil mi? bir ıkı program aracılıgıyla izledım , biraz medyanın vermiş oldugu şişkinlik oluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fazla kasıyor kendini ya tuhaf tuhaf hareketler yapıyor Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cesur kadın çat çat herseyi dümdüz konuşuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevdirecek ne yapmış ki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum sosyal medya da çok karşıma çıkıyor editler falan yapıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pazarlam işi onlar ben topluma faydası olmayan insanlara karşı sevgi veslemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tanımıyorum bu kadını o yüzden bir şey diyemem, tipi itici ama.. Gözlere baksana insanı parçalıyor 😅😂
En son bunun altından da bir şey çıkarsa şaşırmam
Sus
Kafası saru vücudu beyaz
Aynı sen. Kafası insan, vücudu tosun
Tosun olmaktan gurur duyuyorum iskeletor
Assddjdk
kendisi bir avukat değil mi? bir ıkı program aracılıgıyla izledım , biraz medyanın vermiş oldugu şişkinlik oluyor
Fazla kasıyor kendini ya tuhaf tuhaf hareketler yapıyor
Manyağın teki. Gözler ve yüz ifadesi bunu doğruluyor.
Evet çok tatlı bir kadın
Bazen seviyorum bazen sevmiyorum
Cesur kadın çat çat herseyi dümdüz konuşuyor.
Tanımıyorum bu kişiyi
Seneye millet vekili adayı kesin
Neyse ki kendisini hiç tanımıyorum😂
Sevdirecek ne yapmış ki?
Bende bilmiyorum sosyal medya da çok karşıma çıkıyor editler falan yapıyorlar
Pazarlam işi onlar ben topluma faydası olmayan insanlara karşı sevgi veslemem
o da ayri bir cikarci
Gereksiz feminist halleri olmasa sevilir yani
hayır
Tanımıyorum
Tanımıyorum😅
Güzel hatun