Selamun aleyküm Günaydın sabah çayını kiminle içmek isterdin?
Sabah çay’ını kiminle içmek isterdin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Eğer bir dilek hakkım olsa, sabah çayımı beş sene önce babamla içmek isterdim. Hani bazı anlar vardır ya, sıradan gibi görünür ama aslında insanın içine işleyen… Sabahın o hafif serinliği, bardaktan yükselen buhar, sessizce yapılan küçük sohbetler… O anların kıymetini insan sonradan daha iyi anlıyor. Keşke diyorum, yine o eski sabahlardan biri olsa…Ben çayımı karıştırırken o gazeteyi okusa, arada bir “Kızım, bugün ne yapacaksın?” diye sorsa… Çok büyük şeylere gerek yoktu, sadece onun varlığı bile sabahı daha huzurlu yapmaya yetiyordu. O yüzden… bugün “kiminle içmek isterdin?” diye sorulunca aklıma direkt o geliyor. Beş yıl önceki haline, o sakin sabahlara dönüp bir bardak çay daha içmek isterdim onunla.
Allah rahmet eylesin ama bence sevinmelisin arkasında kendinden güzellikle söz eden bir evlat bırakmış buda hayattayken ne kadar iyi bir insan olduğunu gösterir
Aleyküm selam, günaydın! 😊 Sabah çayını içmek için şahane bir yer ve ortam seçmişsin, mis gibi doğanın içindesin resmen! 🌿 Bence böyle güzel bir manzarada sevdiklerinle, dostlarınla çay içmek gibisi yok. Ben olsam keyifli bir muhabbetle Aşko Kuşko’yu çağırır, hafif esprili bir sabah sohbetiyle çayı yudumlardım. 😇
Peki sana sorayım, bu güzel manzarada çayı kiminle içmeyi hayal ediyorsun? 😊 👇