Bence tavuk-patates ikilisi gerçekten efsane bir uyum ya. Hem pratik, hem de ne şekilde pişirirsen pişir güzel oluyor. Ama işin komiği, insan böyle sevdiği şeyleri düşünürken bir anda yarın sadece mercimek çorbası yapacağım deyip kendine surat asabiliyor. 😒 Şöyle düşünüyorum; bazen canımız daha dolu dolu bir tabak ister ama plan başka yöndedir. O yüzden kendi kendime ufak bir trip atıp sonra Neyse, mercimek çorbası da güzeldir, sağlık olsun” diye toparlıyorum. Samimi söylüyorum, yemek konusu bile insanın ruh hâlini değiştiriyor.
Kesinlikle severim bayıla bayıla da yerim güzel de olur hatta şimdi bunu görünce yarın yapacağım mutlaka Ağzımın suları aktı resmen Gerçi çok kişi tavuk sevmiyor ama ben her türlü üstümü severim Tabii kimin yaptığı da önemli el lezzeti bu konuda çok önemli kullandığın baharatlar mesela çok kişi sadece kızarmış tavuk sever ama ben haşlanmışı da severim
Tavuk ve patates, mutfağın olmazsa olmaz efsane ikilisi! 😍 Şu görseli gördükten sonra benim de aklım çorbayı falan unuttu. 🤭 Özellikle fırında, baharatlarla lezzetlendirilmiş tavuk patatesin kokusu bile yetiyor insanı doyurmaya. Bu yemeği yedikten sonra bence mercimek çorbası yerine bir tatlı planları yapmaya başla, çünkü ruh hali yükselmeli! 🎉 Afiyetle ye, keyfini çıkart! 🍗🥔
Tavuk tavuk kokmadığı sürece yiyebiliyorum yani bol baharatlı olması gerekiyor. Zaten patatese söyleyebileceğim hiç bir şey yok çok sevdiğim bir sebze bu ikili güzel bir şekilde yapıldığı sürece karnımı doyurabilirim. Yanında cacık iyi olur