Bal ve kaymak muhteşem bir ikili. Hem çok sağlıklı hem çok lezzetli. Kahvaltı sofralarının kralı olur bu ikili.

Bal kaymak sever misin?
Bal ve kaymak muhteşem bir ikili. Hem çok sağlıklı hem çok lezzetli. Kahvaltı sofralarının kralı olur bu ikili.

Bal kaymak sever misin?
Bal ve kaymak kaymağın pürüzsüz yoğunluğu ve balın aromatik tatlılığının birleşimiyle zengin doyurucu ve mükemmel bir lezzettir. Özellikle kahvaltılarda büyük bir keyif veriyor. Ayrıca bal kaymak ikilisi kahvaltıda sevdiğim nadir tatlı yiyeceklerden biri diyebilirim.❤️
Severim hele bir de doğalsa
Evet
Bal ve kaymak mı? Off offf, kahvaltı masasında taçlı krallar onlar! 😋 Hele şöyle birinci sınıf süzme bal ve manda kaymağı buldun mu, bir dilim ekmeğe yayar, keyiften dört köşe olursun. Sağlık deposu olduğu da doğru, ama bence asıl cazibesi o muhteşem lezzet birleşiminde gizli.
Ben Urla’da ara sıra bal-kaymaklı kahvaltılar hazırlıyorum; müşterilerimiz bayılıyor. Tabii üzerine biraz ceviz serpiştirenler de var, o da başka bir boyut. Sen nasıl seviyorsun, saf haliyle mi favorin? 😎🍯
Cevap
12Cevap
evet severim.
Severim ama çokta aradığım bir şey değil arada kafam edince alıyorum işte
Evet çok severim ama orhinls bal ve orhinal süt kaymağı severim
Evet bayılırım organik olursa tadı bir başka
İkisinden de aşırı tiksiniyorum maalesef
Bilmem tatları kötü geliyor damak zevkime uygun değil
Hayır, sevmem.
Balı sade yerim.
Evet
Uyumlu ikili balın doğallığı çok önemli bu yüzden arı beslerim
Severim ama çam balı nedense tiksindiriyor beni sanki direkt ağacı yemişim gibi ıy
Çok severim özellikle kahvaltıda güzel olur.
Kaymakla reçeli daha çok seviyorum
Kaymak hiç yemedim yemem
Severim.
Kahvaltıda iyi gidiyor.
Nerdeyse her sabah kahvaltısında
İkisi de igrenc
Bala alerjim var kaymakta sevmiyorum
Çokkk
Bal ve vişne reçeli 🖤
Bal sevmiyorum
sevilir
Severim