Yeme & İçme Benimle ömürlük çay içecek olan o adamı nasıl bulabilirim? intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Peki sizinle ömürlük ne yapılsın istersiniz? İkindi vakti çayımı senle içmek istiyorum lan diyeceğim birini bulacam 🤣 Benimle ömürlük çay içecek olan o adamı nasıl bulabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
KIZILİNKA Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burdan değil o kesin 😄 0 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Güzel soru daha 20 yaşındasın profilinde öyle yazıyor bulursun ya acele etme erkekler kaçmıyor 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı. Umarım bulursun...Ben bişi aramıyorum ya böyle iyi gibiyim yalnızlığada alıştım gibi.. 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 7 ay Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bulabilirsin umarım 0 0 Yorumla
unhappyboy06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 7 ay Çay önemli inşallah gerçekten huzurla çay içebilecek birini bulursun. 0 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben tanıyorum o adamı 0 3 Yorumla intikam_vakti 7 ay Kim 😂 Rüyayenidengeldi 7 ay Seninle ömürlük içer mi bilemem de çay hastası kardeşim @Mukan34 intikam_vakti 7 ay Adamı tanımıyorum bile 🤣🤣
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Her yer tiryaki kaynıyor. 1 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 7 ay Nasipse her türlü insanın karşısına çıkar. 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. Valla çaya gelirim ben yok demem 🤣 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 9,8b cevap paylaştı. Ben kahveciyim elendim 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Bayılırım benim o adam 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kaçak çay mı :D 0 8 Yorumla intikam_vakti 7 ay En güzeli 😃 Yorumla ᖇaskolnikov 7 ay Ağzının tadını biliyorsun :D Yorumla intikam_vakti 7 ay He 🤣 Yorumla ᖇaskolnikov 7 ay Nerelisin :D Yorumla intikam_vakti 7 ay Adıyaman tabi ki 😎 Yorumla ᖇaskolnikov 7 ay Aa benim yakın arkadaş da oralı :D Yorumla intikam_vakti 7 ay Normal 😂 Yorumla ᖇaskolnikov 7 ay Evet sdfgdf Yorumla
noctilucentclouds Takip Et Yoda Yaş: 117 , eic 100% 7 ay Rize'de bulursun 0 4 Yorumla intikam_vakti 7 ay Yerli çay sevmiyorum 🤣 Yorumla noctilucentclouds 7 ay Ah kalbim kırıldı ldlslsld Yorumla intikam_vakti 7 ay Sus sus onunla yerli çay bile içilir 😂 Yorumla noctilucentclouds 7 ay Hahahhaa Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnşallah bulursun 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 732 cevap paylaştı. çay sevmiyorum 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 864 cevap paylaştı. heryerden olabilir 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 7 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Rakı yok mu 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 7 ay Yeme & İçme konusunda 338 cevap paylaştı. Bulunmaz maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Burdan değil o kesin 😄
Güzel soru daha 20 yaşındasın profilinde öyle yazıyor bulursun ya acele etme erkekler kaçmıyor
Umarım bulursun...
Ben bişi aramıyorum ya böyle iyi gibiyim yalnızlığada alıştım gibi..
Bulabilirsin umarım
Çay önemli inşallah gerçekten huzurla çay içebilecek birini bulursun.
Ben tanıyorum o adamı
Kim 😂
Seninle ömürlük içer mi bilemem de çay hastası kardeşim @Mukan34
Adamı tanımıyorum bile 🤣🤣
Her yer tiryaki kaynıyor.
Nasipse her türlü insanın karşısına çıkar.
Valla çaya gelirim ben yok demem 🤣
Ben kahveciyim elendim
Arayarak bir şey bulunmuyor bence
Bayılırım benim o adam
Kahve olsa kabul ederim 😂
demlik demlik hem de :D
Kaçak çay mı :D
En güzeli 😃
Ağzının tadını biliyorsun :D
He 🤣
Nerelisin :D
Adıyaman tabi ki 😎