Aşk İlişkileri Benim yerime oruç tutacak erkeği nerden bulabilirim? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor İşte aradığım hanımcılık seviyesi Güncellemeler+1 yıl Bence de süper soru 😌 Benim yerime oruç tutacak erkeği nerden bulabilirim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Ben hiç tutmam. ama senin için tutardım. 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Deme inanırım
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Herkes kendi mezarını dolduracağına göre kendin tutmalısın 1 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasıl olacak ki o? 60 gün mü tutacağız? Veya iki kat acıkıp iki kişilik yemek yememizi sağlayan psikiyatrik ilaçlardan içip öyle mi tutacağız? 0 13 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Hayır tuttukların benim olacak sen tutmamış olacaksın allahım niyet ettim karımın orucunu tutmaya demen yeterli Yorumla Aesir +1 yıl Bu durumda benim yüküm ağırlaşmıyor ki :/ Senin yükünü hafifleten şeyin benim yükümü arttırması gerek. Eşit takas prensibi. Bir kişi seçelim bütün dünya adına oruç tutsun o zaman Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Sen yanacaksın benim yerime işte daha ne olsun Yorumla Aesir +1 yıl Ben yanmam ki :/ Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Niye vip kul musun Yorumla Aesir +1 yıl Kul değilim Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Kuul olma kul olKardeş Müslüman değilsen niye benim orucun derdine düştün ahsndnsj Yorumla Aesir +1 yıl Bakınız bu böyle bir şey değildir :D Bir mantık sorusu ortaya atılmış Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bunda nası bi mantık olabilir dalga geçiyoruz hayatım Yorumla Aesir +1 yıl Hayatını yerim Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Haaam Yorumla Aesir +1 yıl Sen yeme oruçlusun Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Unutup yedim orucum bozulmaz Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şey işte benim de oruç tut da az sevap kazan deyip bana cennetin yolunu gösteren bir kocam var 1 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben tutarım yerine kumanyabedeli 70 TL 2100 lira gönder bana IBAN no atıyorum ahbap TR120006400000110211380059 0 0 Yorumla
natıkıhayvan Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Millet sakız orucu bozarmı dan sıkıldı, teknik olarak beceremeselerde yenilenmeye çalışıyorlar.Sanki bildiğin taştaş geçiyor gibide. 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Senin yerine yemek yiyebilirim , tatlı da olur 0 8 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yeme kısmı bende hyr Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl O zaman bizden olmaz ayrılalım Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Sen beni terk edemezsin ben seni terk ediyorum Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hı hı , tabi millete öyle demende sakınca yok gururun kırılmasın Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Dur bi barışalım Tülay karıcım geri dön Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ne diyon değişik 😳 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl https://youtu.be/slAo__ZIkI0 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Aaaa aynı ben 😳😳🤣🤣 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂 7 yasindan beri seker hastasiyim omrum boyunca oruc tutmadim. 😂 Aradigin erkek kesinlikle ben degilim o kesin 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bir ara babam da anneme karşı böyleydi. Yaşarken pek komik olmuyor ahsjs 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Niye çok tatlış bence 🥹 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oruç kendine farz olduğu için istese de senin yerine tutamaz maalesef üzgünüm canım o konuda 0 0 Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Herkesin kendi orucu kendine neden başkasınin yerine tutuyon onu sen mi kurtarcaksin 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. he olur kanka istersen onun yerine birde hamile kal tam olsun bu ne ya erkekler köle mi oluyor 0 0 Yorumla
KutsalBöcük Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Her erkeğin bir kadını elde etmek içi çırpındığı sürede ki durum bu :D 0 0 Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl 😂😂Merhamet bir Erkeğe yakışan en güzel kıyafettir 🎉 0 1 Yorumla Weapon101 +1 yıl Merhametli olmak varken kadının kölesi olmak niye? Yorumla
isim_soyisim26 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aklını kökünü dinleyeyim anlatacağım şimdi tüküreyim 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bana bir kere ver senin yerine cehenemme bile giderim 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu nasıl soru yav lgjkl 😅Ama helal olsun adama en azından fedakar baya 0 0 Yorumla
oskii Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Bu hanımcılık değil a*cılık seviyesi resmen. 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunu düşünecek kadar beni sevsin oruc tutması kalsın ya..😃 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunu düşünecek kadar beni seven biri olsun. O tutmasın ben tutarım dhdjsj 0 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Senin yerine cennete gidecek erkek çok ama oruç tutan zor bulursun 😅😂🤣 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Koca şefaati de varmış ilk kez duyuyorum. 0 0 Yorumla
çılgınAtEiSt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ateist oldugum halde parasıyla ben tutabilir miyim 0 0 Yorumla
şah_mat__ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bulursan emisi oğlu varsa bana da ayarla dnsbsmsnsb 0 0 Yorumla
İreminiz16 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Çok iyi bir olay mış bende istiyorum şakasınada olsa 0 0 Yorumla
TꪊƝiȿș Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ver 10 bin kağıt tutim 0 5 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bini at Yorumla TꪊƝiȿș +1 yıl Dilenciye sadaka mı veriyon koçum Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yetinmeyiii bilir misiiin sana verdiği kadarıyla hayaaaatın Yorumla TꪊƝiȿș +1 yıl Anlaşıldı senden ekmek çıkmıyacak. Gidimde zenginlere acındırim kendimi. Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ekmek çıkar yav, kaç lira ulan bi ekmek Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cuma namazına git cemaatten bak bi 0 3 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Teravihe gitsem Yorumla ballistic +1 yıl Oda olur hdkdo Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Salon olur mu Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne kadar boş sorular 😊bulursun bulursun 0 6 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Of size ne sorayım benim bilmediğim neyi biliyo olabilirsiniz Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Adamın sorduğunu söylemiştim. Sen herseyi biliyorsundur biz cahilz😊 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Evet Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yanlız herseyi biliyorsun ama haddini bilmiyorsun 😊İnsanda yok ise edep Neylesin medrese neylesin mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep😊 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Hebele hübele Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Neyse bak işine ufaklık. Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bulaman gülüm bulaman 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ama sorunun cevabı önemli değil mi? 😃 0 0 Yorumla
aaliyilmazz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Hanımcılığı arşa çıkaran abimize burdan selamlar 0 0 Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kıskanılacak ilişki türü BUDUR 0 14 Yorumla murraatttt +1 yıl Ben eşim yemek yemekle yorulmasın diye iftarda bile onun yerine yemeyi düşünüyom😅 Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Bu da düşmana nasip etmelik erkek türü 😅@murraatttt Yorumla murraatttt +1 yıl Ben onu düşündügümden kötü bir amacım yok 😅 Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Öncelik veren erkekler baş tacıdır 🤴 Yorumla murraatttt +1 yıl Ben ne oluyom bu durunda🤔 Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Enerjisiyle şirinlik yapan, iyi hissettiren ama centilmenlik yapmayan ve kanka olmak için yaratılmış erkek 😛 Yorumla murraatttt +1 yıl Hmm sevinmelimiyim☺️ Yorumla murraatttt +1 yıl Heh benim kadar centirmen erkek KS bulamazsın😅😅 Yorumla sudesiyahseven +1 yıl 😅 Seni tanımak güzel Yorumla murraatttt +1 yıl Seni tanımak hiçte güzel değil ama nefret ediyom senden çok çirkin ve egolusun😅 Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Dün öyle demiyordun ama yanarlı dönerli meyve tabağı WÇSLXJDMDND Yorumla murraatttt +1 yıl Yorumu yanlış yere yazmışım tüh üzülmedin demi😂 sana dememiştin Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Tamam biz bakmıyoruz, sen rahatça salla 😬😅 Yorumla murraatttt +1 yıl Senin gözler zaten kapalıyo ondan geliyo bu rahatlık Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. bu sence sana iyilik mi olur kötülük mü? 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle şey olur mu ya cevabı ne oldu hocanın 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bulamazsın çünkü öyle bir şey olmuyo 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Senin yerine ben giderim cennete sen zahmet etme 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Kendini bırakmış sığır, bu kadar a*cılık olmaz be 0 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😅😅😅😅bu çok iyiydi yaaa 0 0 Yorumla
nickmickk Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Senin yerinede cennete gider artık ahhshaah 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Müslüman olsaydım tutardım ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Manit olsada tutsak 😏 0 3 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Tutacaksan 30 günlük sözleşme imzalayabilirizTek şartım şu da'yı ayır nolur Cevap sahibi +1 yıl Bugunu sayma kaldi 28 gun 🤔 cok degil Manit olsa da tutsakBak da yi da ayirdim Kaldi sozlesme nereye imzamizi atiyoruz _bunaldumyaa +1 yıl Artık sevgiliyiz nbr askm
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Bir anlamı kalmaz öyle 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. hanımcılıkta son seviye :dd 0 0 Yorumla
toonoisy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Senin için ölüm orucuna girerim 0 2 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Abatmayak biz yine de Yorumla toonoisy +1 yıl Tamam r çekiyorum ben ozaman Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oruç ne yav ye git 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Olmaz anlaşma yaptım annemle ajdnsms Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. hanımcılıktır bu 0 0 Yorumla
Avrupanın_Gözdesi Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl o kadarda değil ya dini iyice sapıttınız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ben hiç tutmam. ama senin için tutardım.
Deme inanırım
Herkes kendi mezarını dolduracağına göre kendin tutmalısın
Nasıl olacak ki o? 60 gün mü tutacağız? Veya iki kat acıkıp iki kişilik yemek yememizi sağlayan psikiyatrik ilaçlardan içip öyle mi tutacağız?
Hayır tuttukların benim olacak sen tutmamış olacaksın allahım niyet ettim karımın orucunu tutmaya demen yeterli
Bu durumda benim yüküm ağırlaşmıyor ki :/ Senin yükünü hafifleten şeyin benim yükümü arttırması gerek. Eşit takas prensibi. Bir kişi seçelim bütün dünya adına oruç tutsun o zaman
Sen yanacaksın benim yerime işte daha ne olsun
Ben yanmam ki :/
Niye vip kul musun
Kul değilim
Kuul olma kul ol
Kardeş Müslüman değilsen niye benim orucun derdine düştün ahsndnsj
Bakınız bu böyle bir şey değildir :D Bir mantık sorusu ortaya atılmış
Bunda nası bi mantık olabilir dalga geçiyoruz hayatım
Hayatını yerim
Haaam
Sen yeme oruçlusun
Unutup yedim orucum bozulmaz
Şey işte benim de oruç tut da az sevap kazan deyip bana cennetin yolunu gösteren bir kocam var
❤️❤️
Ben tutarım yerine kumanyabedeli 70 TL 2100 lira gönder bana IBAN no atıyorum ahbap TR120006400000110211380059
Millet sakız orucu bozarmı dan sıkıldı, teknik olarak beceremeselerde yenilenmeye çalışıyorlar.
Sanki bildiğin taştaş geçiyor gibide.
Senin yerine yemek yiyebilirim , tatlı da olur
Yeme kısmı bende hyr
O zaman bizden olmaz ayrılalım
Sen beni terk edemezsin ben seni terk ediyorum
Hı hı , tabi millete öyle demende sakınca yok gururun kırılmasın
Dur bi barışalım Tülay karıcım geri dön
Ne diyon değişik 😳
https://youtu.be/slAo__ZIkI0
Aaaa aynı ben 😳😳🤣🤣
😂 7 yasindan beri seker hastasiyim omrum boyunca oruc tutmadim. 😂 Aradigin erkek kesinlikle ben degilim o kesin
Bir ara babam da anneme karşı böyleydi. Yaşarken pek komik olmuyor ahsjs
Niye çok tatlış bence 🥹
Oruç kendine farz olduğu için istese de senin yerine tutamaz maalesef üzgünüm canım o konuda
Herkesin kendi orucu kendine neden başkasınin yerine tutuyon onu sen mi kurtarcaksin
he olur kanka istersen onun yerine birde hamile kal tam olsun bu ne ya erkekler köle mi oluyor
Her erkeğin bir kadını elde etmek içi çırpındığı sürede ki durum bu :D
😂😂
Merhamet bir Erkeğe yakışan en güzel kıyafettir 🎉
Merhametli olmak varken kadının kölesi olmak niye?
Aklını kökünü dinleyeyim anlatacağım şimdi tüküreyim
Bana bir kere ver senin yerine cehenemme bile giderim 😂😂😂😂
Bu nasıl soru yav lgjkl 😅
Ama helal olsun adama en azından fedakar baya
Bu hanımcılık değil a*cılık seviyesi resmen.
Bunu düşünecek kadar beni sevsin oruc tutması kalsın ya..😃
Bunu düşünecek kadar beni seven biri olsun. O tutmasın ben tutarım dhdjsj
Senin yerine cennete gidecek erkek çok ama oruç tutan zor bulursun 😅😂🤣
Koca şefaati de varmış ilk kez duyuyorum.
Ateist oldugum halde parasıyla ben tutabilir miyim
Bulursan emisi oğlu varsa bana da ayarla dnsbsmsnsb
Çok iyi bir olay mış bende istiyorum şakasınada olsa
Ver 10 bin kağıt tutim
Bini at
Dilenciye sadaka mı veriyon koçum
Yetinmeyiii bilir misiiin sana verdiği kadarıyla hayaaaatın
Anlaşıldı senden ekmek çıkmıyacak. Gidimde zenginlere acındırim kendimi.
Ekmek çıkar yav, kaç lira ulan bi ekmek
Cuma namazına git cemaatten bak bi
Teravihe gitsem
Oda olur hdkdo
Salon olur mu
Ne kadar boş sorular 😊bulursun bulursun
Of size ne sorayım benim bilmediğim neyi biliyo olabilirsiniz
Adamın sorduğunu söylemiştim. Sen herseyi biliyorsundur biz cahilz😊
Evet
Yanlız herseyi biliyorsun ama haddini bilmiyorsun 😊
İnsanda yok ise edep
Neylesin medrese neylesin mektep
Okusa alim olsa
Yine merkep yine merkep😊
Hebele hübele
Neyse bak işine ufaklık.
Bulaman gülüm bulaman
Hahahaha cidden mi yaaa😂😂
Keşke öyle bişi olsa
Ama sorunun cevabı önemli değil mi? 😃
Ne güzel dünya.
Hanımcılığı arşa çıkaran abimize burdan selamlar
Kıskanılacak ilişki türü BUDUR
Ben eşim yemek yemekle yorulmasın diye iftarda bile onun yerine yemeyi düşünüyom😅
Bu da düşmana nasip etmelik erkek türü 😅
@murraatttt
Ben onu düşündügümden kötü bir amacım yok 😅
Öncelik veren erkekler baş tacıdır 🤴
Ben ne oluyom bu durunda🤔
Enerjisiyle şirinlik yapan, iyi hissettiren ama centilmenlik yapmayan ve kanka olmak için yaratılmış erkek 😛
Hmm sevinmelimiyim☺️
Heh benim kadar centirmen erkek KS bulamazsın😅😅
😅 Seni tanımak güzel
Seni tanımak hiçte güzel değil ama nefret ediyom senden çok çirkin ve egolusun😅
Dün öyle demiyordun ama yanarlı dönerli meyve tabağı WÇSLXJDMDND
Yorumu yanlış yere yazmışım tüh üzülmedin demi😂 sana dememiştin
Tamam biz bakmıyoruz, sen rahatça salla 😬😅
Senin gözler zaten kapalıyo ondan geliyo bu rahatlık
bu sence sana iyilik mi olur kötülük mü?
Öyle şey olur mu ya cevabı ne oldu hocanın
Bulamazsın çünkü öyle bir şey olmuyo
Senin yerine ben giderim cennete sen zahmet etme
Benim duyduğum aşk seviyesi jfkdkdod
Kendini bırakmış sığır, bu kadar a*cılık olmaz be
😅😅😅😅bu çok iyiydi yaaa
Olmaz ki başkasının yerine
🥰 sevgi pıtırcığı 🥰 mübarek
Senin yerinede cennete gider artık ahhshaah
Müslüman olsaydım tutardım ya
Sitede ondan bol ne var
Benide biri böyle sevsin sksjwksjsk