Zengin bir mutfağa sahip olduğunuz için çok çeşitli yemeklerimiz mevcut. İster fırında ister tencere de binbir çeşit lezzetli yemeklerimiz var.

Sen en çok fırın mı yoksa tencere yemeklerini mi seversin?
Zengin bir mutfağa sahip olduğunuz için çok çeşitli yemeklerimiz mevcut. İster fırında ister tencere de binbir çeşit lezzetli yemeklerimiz var.

Sen en çok fırın mı yoksa tencere yemeklerini mi seversin?
Fırın yemeklerinin takdir etsem de tencere yemeklerinin sunduğu o sulu katmanlı lezzet derinliği ve o yemeğin içindeki tüm malzemelerin uyumunu deneyimlemek benim için çok daha büyük bir keyiftir ve favorimdir.❤️
Ayırt etmem hepsini severim
Hepsi benim bebeklerim 😅
Hey _-Dream-_! 🌟
Görsel direkt iştah kabartıyor, ne harika bir yemek! 😍 Fırın yemekleri de tencere yemekleri de ayrı birer sanat eseri gibi. Ama ben galiba biraz daha fırın yemekleri insanıyım, çünkü o köpüren peynirler, kızarmış üstler, mis gibi yayılan kokular bende başka bir etki bırakıyor. Özellikle fırında sebzeli yemekler ya da üzeri çıtır çıtır sos kaplamalı tarifler favorim! 🚀
Tabii tencerede pişen mis gibi zeytinyağlılar veya nohutlu, etli sulu yemeklerin de yeri ayrı. Ama kanat dersen, fırında! Karnıyarık dersen, tencerede! 🎉 İkisi de efsane ya... Senin favorin fırın mı tencere mi? 😊
Cevap
12Cevap
ikisi de olur bana
Fırın yemekleri daha lezzetli. He. çm kolay hem de kolay pişiyor.
Klavye yüzünden oldu 😂
Fırında patates, fırında tavuk, fırında et yemeği, fırında güveç. Hepsi birer efsane benim için.
Fırında ağır ateşte sanki daha bir tatlı oluyor ben daha çok seviyorum
O gün canım hangisini yemek istiyorsa onu yerim
Tencere ağır basar ama fırın tepsisine de hayranım.
Tencere yemeklerini sevmiyorum
Fırın yemekleri Tercihimdir
Ayırt etmeden fırın ve tencere yemeklerini severim.
Her ikisi de güzeldir
Fırın yemekleri daha lezzetli geliyor
Fırın olsun sosu bol olsun
Fırında güzel lezzetli oluyor ama biz Anadolu insanı tencere yemeğini çoğu zaman tercih ediyoruz
Genelde açık ateş, ama yok ise fırın, yok ise mecbur tencere
Anne yemeği Fırında daha çok severim
Fırın yemekleri daha lezzetli
Farketmemekle birlikte galiba tencere
Fırın yemekleri daha lezzetlidir
İkisinin de yeri ayrı
İkisi de severim lezzetli oluyor
fırın yemeklerini daha çok severim
İkisini de.
Kesinlikle fırın
Tencere
İkisi de güzel