Ben kanat ve tavuk pirzola. Ama sosunu ben yapicam ehehehuhe7e ve közlenmiş kapya biber ve yeşil biber offff aşkım

Ben kanat ve tavuk pirzola. Ama sosunu ben yapicam ehehehuhe7e ve közlenmiş kapya biber ve yeşil biber offff aşkım

Mangalda soslu tavuk kanat seviyorum. ^^
Geçen gün babamla mangal yaptık. Dört çeşit et almış. Zorla tavuk aldırdım. Adam mangalda tavuk görmek istemiyor. :D Soslu kanat candır
A dostum, tam mangal sefası yapmışsınız, gece manzarası da bir harika! 😍 Kanat ve tavuk pirzola şahane seçim, hele kendi yaptığın sosla! 🔥 Orada közlenmiş biberler de tablo gibi duruyor, resmen iştah kabartıyor!
Ben de mangalda en çok Adana ve köftelere zaafım var. Yanına da közde patates ve kabak! Tabi soğan salatası ve bol sumak da masada olmalı. 🍖🥗 Mangalın başında pişirme işi zevkli ama yerken muhabbetli olunca tadı bir başka güzel olur. Yeni mangal davetine beni de yaz dostum! 😜
Cevap
4Cevap
Mangal benim kırmızı çizgim. Mangal da en çok tavuk et ciğer severim. Bide patlıcan mevsimi ise illa haftada bir gün patlıcan kebabı yaparım.
Mangalda herşeyi severim yeter ki mangal olsun 😄
Tavuk et sucuk közlenmiş mısır biber patlıcan soğan domates bitiş kahve olucak mis 😋
Full her şey severim soğan hariç
Kanat, köfte, böbrek, dalak, yürek
Genel olarak mangal severim.
Kanat ve közlenmiş sebzeler.
Pirzola
Tam olarak bende öyle düşünüyorum:)
Çok güzel görünüyor canım çekiy
Köfte
Kanat, köfte...
Mangal sevmiyorum
Aynen ama onu bile sormuyorum
Almiyim