Yeme & İçme Mangalda en çok hangisini seversiniz? ExplorerdanHallice Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Mangalda tavuk kanat Mangalda et, kırmızı et vs. Mangalda balık Mangalda patlıcan, biber vs gibi sebzeler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mangalda en çok hangisini seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mangalı genel olarak severim her türlüsü benim için süper. Ama mangalda kokoreç ayrı güzel.. 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl aa mangalda kokoreç hiç denemedim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Mangal sevmiyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Patlıcan ve biber közlemek😋😋😍 Sonra eti tercih ederim 1 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl ilk sebze sonra et diyorsun yani Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et tavuk balık sucuk mantar patlıcan domates biber soğan patates hepsini severim ne koysan mangala güzel olur 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl gerçekten mangala ne koysak tadı çok güzel oluyor Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 🙀 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. tazacik hamsileri dizip az pişirip kaşık salata yanındna yemenin lezzeti hiç bir şeyde yok 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl ayyy valla ne güzel anlattın Yorumla çoktaumurumda +1 yıl ama hamsi bu balık değil ki, deniz ürünü hele hele kaşık salata amanın içim çekti yarın akşama menüde hamsi bu sefer buğulama yapmalıyım Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hepsini seviyorum ama özellikle eti severim ve tabii ki sebze birde sucuk severim. 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl evett ben de hepsini severim ama etin ve tavuğun yeri ayrı Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Karışık hepsi ayrım yapmam. Ama favorim ciğer şiş tır. 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl ciğer çok sevmiyorum ama mangalda güzel oluyordur Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Mangal da tavuk et balık yerim ayrımcılık yapmam bu konuda. Ama sebze hiç yemedim yememde. 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl hımm sebze sevmiyorsun anladım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 22 gü Patates biber közlenmiş haline bayılırım, yanında da bir şiş tavuk şiş. O dumandı tütsülenmiş tadı başka hiçbir şeyde yok. 0 0 Yorumla
Mr-Shelby Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl E Hepsi mangalın üstünde olupta kötü bişey sizce olabilir mi? 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl aynen öyle katılıyorum Yorumla
Nüktedar20 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl tavuk sevmem ben, somon iyidir 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl somon hiç denemedim Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şıklarda ki hepsini 😄 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl ben de hepsini severim Yorumla
hwjdkkwl828 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et çok iyi oluyor mangalda 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl evet çok iyi oluyor Yorumla
Vanwa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Hepsini diyebiliyor muyuz 😂Ayırt etmem 🤤 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl hepsini diyebiliyoruz ben de hepsini ayrı ayrı severim Yorumla Vanwa +1 yıl Ablacım 4 gün geçmiş 😂😂😂 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Mangalda tavuk kanat of of en sevdiğim 😋😋 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl ayy benim de en sevdiğim 😍 Yorumla Derinhayel +1 yıl Canım çekti ya Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Hepsi 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl 👍👍👍 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl 😉✌🏻 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tavuk kanat 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl 👍😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Mangalı genel olarak severim her türlüsü benim için süper. Ama mangalda kokoreç ayrı güzel..
aa mangalda kokoreç hiç denemedim
Mangal sevmiyorum
Patlıcan ve biber közlemek😋😋😍
Sonra eti tercih ederim
ilk sebze sonra et diyorsun yani
Et tavuk balık sucuk mantar patlıcan domates biber soğan patates hepsini severim ne koysan mangala güzel olur
gerçekten mangala ne koysak tadı çok güzel oluyor
🙀
tazacik hamsileri dizip az pişirip kaşık salata yanındna yemenin lezzeti hiç bir şeyde yok
ayyy valla ne güzel anlattın
ama hamsi bu balık değil ki, deniz ürünü hele hele kaşık salata amanın içim çekti yarın akşama menüde hamsi bu sefer buğulama yapmalıyım
Hepsini seviyorum ama özellikle eti severim ve tabii ki sebze birde sucuk severim.
evett ben de hepsini severim ama etin ve tavuğun yeri ayrı
Karışık hepsi ayrım yapmam. Ama favorim ciğer şiş tır.
ciğer çok sevmiyorum ama mangalda güzel oluyordur
Mangal da tavuk et balık yerim ayrımcılık yapmam bu konuda. Ama sebze hiç yemedim yememde.
hımm sebze sevmiyorsun anladım
Patates biber közlenmiş haline bayılırım, yanında da bir şiş tavuk şiş. O dumandı tütsülenmiş tadı başka hiçbir şeyde yok.
E Hepsi mangalın üstünde olupta kötü bişey sizce olabilir mi?
aynen öyle katılıyorum
tavuk sevmem ben, somon iyidir
somon hiç denemedim
Şıklarda ki hepsini 😄
ben de hepsini severim
Et çok iyi oluyor mangalda
evet çok iyi oluyor
Hepsini diyebiliyor muyuz 😂
Ayırt etmem 🤤
hepsini diyebiliyoruz ben de hepsini ayrı ayrı severim
Ablacım 4 gün geçmiş 😂😂😂
Mangalda tavuk kanat of of en sevdiğim 😋😋