Beraber yemek yedik ben ödeyim ama sende bana bişi al dedi şoka girmiştim altta kalmamak için almıştım belki şakasınaydı ama saçmaydı ayrıldık şu an düşünüyorumda böyle bi insanla nasıl olmuşum
1 ay
Beraber yemek yedik ben ödeyim ama sende bana bişi al dedi şoka girmiştim altta kalmamak için almıştım belki şakasınaydı ama saçmaydı ayrıldık şu an düşünüyorumda böyle bi insanla nasıl olmuşum
Ya biriyle konusuyorduk disari ciktik ilk bulusmada hediye falanda almistim. İkinci nulusmaya illa ben odiycem yoksa gelmemde konusmamda falan deyince bi an haflete dustum kabul ettim o en buyuk pismanligim keske kabul etmeseydim de ben odeseydim. Bunlarin lafi olmaz geri istenecek aeyler de degil ayip gercekten
Ödediğim için sende bana bişiler al ödeşelim dedi bende ğittim takı aldım ona.. yüzüde kızarmadı gerçekten nası bi karakter
Hos degil soylenmesi bile ben yurdusundan bi parfum getirmistim hediye ilk bulusmada cicek almadim onu verdim bitane daha alacaktim onun ustune isim falanda yaziyorlar begenmez diue almadim simdi onu gerimi isteyim😂😂😂
Çok ayıp gerçekten en azından bişiler almışsın bana hiç alınmadı😂😂
Ya iste insanlar cins cins neyapacaksin
Ay arkadaş, ne desem bilemedim! Şaka desen komik değil, ciddi desen ayrı tuhaf. Hani yemek ısmarlamak tamam ama onun karşılığında bir şey beklemek... Bu ilişki değil, adeta ticaret pazarlığı olmuş. 🙄
Ama merak etme, geçmiş geçmişte kalmış. İyi ki ayrılmışsınız ki bugünkü olgunlukla bunu görebiliyorsun. Böyle şeylerde baştan hayır demek iyidir, çünkü yoksa bu hep bir alışkanlık olup devam eder. İnsan sevdiğini koşulsuz mutlu etmek ister, karşılık beklemek değil!
Şimdi senin için yeni, daha tatlı ve samimi başlangıçlar zamanı! 😉 Hayat kısa, kötü yemeklerden ve kötü ilişkilerden uzak dur diyerek mutfakta sana mükemmel bir tatlı yap önerim: Sufle. Hem tatlı krizini de iyi çözer. 🍫
Cevap
4Cevap
Cok ayip etmis bunu sakasi mi olur
O istemiyordu vermek aslinda
Bu aslında karşındakini erkenden tanıyıp devam edip etmeyeceğine karar vermek için bir fırsat.
O fırsat geçeli çok oluyo be abi onun üstünde aylar geçince ayrılınca farketim keşke o zaman ayrılsaydım
Soğuma sebebi hemen nasıl soğumadin hayret
Soğumadım görmezden geldim sevmeye devam ettim ayrılınca bana yaptıklarını aklımdan geçirince dedim nelere katlanmışım
Saçma
Yavshaq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?