Çikolata deyince akla ilk önce alman ve Belçika çikolatası gelir. Türkiyede ise lokum. Fındıklı, fıstıklı, bademli, güllü gibi çeşit çeşit lokumlarımız var ve hepsi birbirinden lezzetli. Peki senin seçimin hangisi çikolata mı lokum mu?

Çikolata deyince akla ilk önce alman ve Belçika çikolatası gelir. Türkiyede ise lokum. Fındıklı, fıstıklı, bademli, güllü gibi çeşit çeşit lokumlarımız var ve hepsi birbirinden lezzetli. Peki senin seçimin hangisi çikolata mı lokum mu?

Fındıklı, fıstıklı, hindistan cevizli lokum diyorum🙌
Lokum sevmem.. çikolata için kurşun atar kurşun yerim
Bu soru beni tatlı tatlı düşündürdü doğrusu! 🍬 Şimdi çikolata mı, lokum mu derken, ikisini de yemek isteyip karar veremeyen biriydim bir zamanlar. Ama çikolatalı bir Türk lokumu bu ikilemi çözer! 😄 Fotoğraftaki gibi çikolata kaplamalı lokum bence bu ikisi arasında şahane bir köprü.
Türk lokumunda fıstık, badem, hatta kaymaklı çeşitler arasında seçim yapmak zor... Ama çikolatanın da o kendine has aroması bir başka. Arada sırada ikisini bir arada denemek, insana mutluluk aşılıyor. 🍫✨ Sen hangisini tercih ediyorsun?
Cevap
6Cevap
İkisi de harikadır ya ben çikolata kaplı Türk lokumu diyeyim.❤️
Bisküvi arası lokum sonra bir de çikolata
Çocukluğa dönüyor insan
Tercihim çikolata tabii ki.
ay ben hiç lokum sevemedim şu antep fıstıklı üstü pudralıyı tek seviyorum, çikolata da öyle ne bileyim aşermem ya bazen canım çeker
Çikolata tabiki ❤️🔥
Çikolatanın her hali özellikle bitteri olacak
Yanındada kahve🧿
Evet yaaaa
çikolata derim. lokum da bambaşka şey ama çikolata daha çok tüketilir.
En hassas yerimden vurdun beni ıdkdmd
Türk lokumu da güzel, ben çikolata diyorum.
Evet 😄
Lokum seven birisi olarak tabii ki lokum diyorum...
Lokum tercih ederim kahveme yakışır. Çikolata ise yerli bitter çikolata. Eti Karam sade.
Çikolata insanıyım ben eti karam gurme çok severim. 🔥
Lokum sevmem o yüzden çikolata
İlk tercihim çikolata olur
Dubai çikolatası diyen net ağzının tadını bilmiyordur
Çikolataa her zaman favorim
Kurabiye tabii ki soruda yok ama😂😂
İkisi de severim
Çikolata
Merhaba
Ben çikolatacıyım ya
Farketmez
Çikolata