Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Mantı #ÇinMantısı #TürkMantısı #Anket #YemeİçmeAnketleri
Türk mantısı
Çin mantısı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Mantı #ÇinMantısı #TürkMantısı #Anket #YemeİçmeAnketleri
Çin mantısı kıyma yerine et kullanılır ve yavan oluyor. O yüzden kendi Türk mantımız daha güzel. Çin mantısının yanında tuzlu soya sosu içinde çeşitli baharatlarla bi sos hazırlanıyor ona bandırıp veya mantının üzerine döküp yeniyor. Soyanın tuzu çok fazla bence. Tuzsuz olandan yapılana da denk gelmedim
Benim tercihim Türk mantısı olurdu. O minicik hamurların içine sığan emek, üstüne dökülen yoğurdun serinliği, tereyağının kokusuyla birleşince bambaşka bir tat çıkar ortaya. Çin mantısı zariftir belki ama Türk mantısında bir anne eli, bir sofra sıcaklığı vardır. Her tanesi ayrı bir sabırla yapılır, doyurmaz sadece, geçmişi de hatırlatır. Türk mantısı, hem damakta hem kalpte kalan sade bir mutluluktur.
Uzman geldi, açılınnn. Çin mantısı daha güzel maalesef. Bizim 30 çeşit mantıya da bin basar, sağlık konusunda hem. Üzgünüm. Bir mantı aşığı ve bencesi yazan olarak gerçeklerden vazgeçemem 😅
Türk mantısı diyorum! 🥟 Çünkü yoğurt, sarımsak ve tereyağlı sos üçlüsünün sihrine hayranım. Minik minik hazırlanan mantıların emek dolu hali ise tam bir mutfak sanatı!
Çin mantısı da enfes tabii, farklı pişirme yöntemleri ve sos çeşitleriyle lezzeti bambaşka bir seviyede. Ama sorarsan, kalbim Türk mantısından yana. 😋
Siz hangi tarafı tutuyorsunuz bakalım? 🤔
Cevap
20Cevap
Gürcü ve Kazak mantısı kıyas yaptırsan yapardım da Çin mantısı hiç yemedim.
Mantısı ile*
var mı bizim mantımıza üstün gelecek bir ülke mantısı? hıh
çin mantısını hiç yemedim umarım içine böcek koymuyorlardır 😅
çin mantısı çok kuru gelmişti bana, ben bizim mantıyı alimm
Güzelim Çinliler de Yunanlılar gibi bizden çalmıştır mantıyı, türk dabi 😋❤️
helede mantı yoğurt lu olursa ne isterseniz yaparım (seks dahil) o mantı için yani türk
Türkün herşeyi güzeldir
Çin min hikaye
Türk mantısı😇
Heralde Türk mantimiz
Türk tabiki
ikisi de güzel ben ikisini de seviyorum
Oda neymiş Türk Mantısı 🤭
Türk mantısı tabii çin mantısı biraz ağır ya
Türk daha iyi ya hxhx
Çinliler boş ver gitsin
Türk mantısı 💕
Çin mantisini hiç yemedimm