Yeme & İçme Türk mutfağı mı, Dünya mutfağı mı? Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Dünya mutfağından da lezzetler tattım ama anam babam usulü Türk Mutfağı benim vazgeçilmezim... 😍 Peki siz hangi mutfağı seviyorsunuz? Şu güzellik dillere destan... 😍 Sizden de sevdiklerim de var yabana atamam. 😉 Türk mutfağı mı, Dünya mutfağı mı? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Saraaltin90 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl KuzummmTürk mutfağı yedikçe doyamadigimiz lezzetlerle dolu Ama dünya mutfağında öyle çok damak tadıma uygun bir şeye denk gelemedim yedim çoğunu hatta hepsiniAma türk mutfağına değişmem 1 3 Yorumla Adıultimeguide +1 yıl Ben de cancağızım emin ol ben de 🌺 Yorumla Saraaltin90 +1 yıl Kuzum eig için ♥️♥️♥️ Yorumla Adıultimeguide +1 yıl Ne demek cancağızım 😍 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Damak tadımız yetiştirildiğimiz kültürde büyük etki. Bir Doğu olmaz.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,9b cevap paylaştı. Yabancı ülkelerin lezzetlerini seviyorum ben özellikle italya ameirka gibi 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yani dünya mutfağından ne yedim hatırlamıyorum belki de hiç yemedim. Türk mutfağı diyorum halis muhlis musakka priinç pilavı oo la la 1 4 Yorumla Adıultimeguide +1 yıl Mafettin bizi bitirdin ya oruç oruç musakka filan :( Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ahah evet öyle oldu pardon 😅 Yorumla Adıultimeguide +1 yıl İki gündür ofsaytı penaltıya çeviriyorsun gözümden kaçmadı değil :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ee yapacak bir şey yok gol lazım 😅 Yorumla
saliminkarısı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl dünya mutfağı bana göre değil, tadı güzel olan yemekler bile benim için sürekliliğini korumuyor 😅, türk mutfağı abi 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Türk mutfağı ağır basar ama İtalya mutfağını da seviyorum. 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Dünya mutfağının lezzetini bilmiyorum 😐 1 3 Yorumla Adıultimeguide +1 yıl Ayıp ediyorsun hemen yengeç mevsiminde gönderelim sana bir Suşi ya da Ramen filan ;) 💫 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Düşüncen yeterli yeterli ✨ Yorumla Adıultimeguide +1 yıl Ne demek ne demek 💫 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çin mutfağı 😃 1 1 Yorumla Adıultimeguide +1 yıl Cesaretinizden ötürü tebrikler 👏😅 Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Türk mutfağı♥️ 1 1 Yorumla Adıultimeguide +1 yıl Seviyoruz hocam 😍 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 690 cevap paylaştı. Türk mutfağı o kadar zengin ki 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Türk mutfağı 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar