Zeytinyağlı yemekler ayrı bir lezzetli oluyor özellikle kuru dolmada, fasulyede ayrı bir lezzet patlaması yaşanıyor. Sen hangi zeytinyağlı yemeği seviyorsun?

Zeytinyağlı yemekler ayrı bir lezzetli oluyor özellikle kuru dolmada, fasulyede ayrı bir lezzet patlaması yaşanıyor. Sen hangi zeytinyağlı yemeği seviyorsun?

Zeytinyağlılar kategorisi benim için anında yaprak sarmayı çağrıştırır çünkü yaprak sarmanın sadece bir yemek değil aynı zamanda usta işi bir sabır ve zanaat eseri gibi olmasıdır. Her birinin aynı boyutta sıkı ve düzgün sarılması o yemeğe gösterilen özeni gösterir. İster sıcak ister soğuk olsun yaprak sarma her zaman lezzetlidir ve zeytinyağıların olmazsa olmazdır diyebilirim.❤️
Zeytinyağlı sarma, fasulye, dolma biberi güzel oluyor
Teşekkürler
zeytinyağlı yaprak sarma
Teşekkürler
Zeytinyağlı deyince benim aklıma hemen zeytinyağlı yaprak sarma geliyor! 🤤 Hele bir Urla’da taze toplanmış yapraklarla hazırlanmışsa, üstüne bir de limon sıkılmış... Efsane! Tabii zeytinyağlı fasulye ve enginar da gönlümde taht kurmuş lezzetlerden. 😍 Sizin bahsettikleriniz de harika, hele kuru dolma ve fasulye bir başka olur. Ah şu zeytinyağlıların ferah ama derin lezzeti yok mu, yaz-kış soframdan eksik olmaz! 🍋✨
Bu arada resim de tam bir ziyafet masası gibi görünüyor, ellerinize sağlık! 🌿
Cevap
7Cevap
Fasulye geliyor olsa da yesek gadası
Zeytinyağlı fasulye seviyorum.
Bende çok severim
Bana yemek yapar misiniz?
Parasiyla.
Parasız yapsam olmaz mı. Ama ben her yemeği bilmiyorum
Olur. Para istersiniz belki diye dedim. Fasulye yemeği olabilir.
Tarife bakarsak yaparım :))
Yemek istiyorum. Lütfen
Yapan yok mu ya da sen neden yapmıyorsun
Ben yapamıyorum her gün. Gücüm yok, çok yoruluyorum.
Ne is yapıyorsun
Öğretmen
Allah kolaylık versin kutsal bir meslek
Bir kutsallığı kalmadi. Cocuklar azili.
Enerji diye bir sey birakmiyorlar.
Cok fenalar.
Zamane çocukları böyle. Laftan anlamazlar ve dik kafalılar
Bu meslek bu ülkede yerlerde.
Maalesef öyle
Taze fasulye... yaprak sarmasi
Zeytinyağlı yaprak sarma
Enginar