Bende dürüm denince akan sular durur. Kebap memleketi olduğumuz için en çok kebap dürümlerini severim. Bazen sade kıyma bazen acılı kıyma sipariş ederim kendime. Sen ne tür dürümleri tercih edersin?

Bende dürüm denince akan sular durur. Kebap memleketi olduğumuz için en çok kebap dürümlerini severim. Bazen sade kıyma bazen acılı kıyma sipariş ederim kendime. Sen ne tür dürümleri tercih edersin?

Tavuk olur, et olur, balık olur dürümün her türlüsünü severim en çok sevdiğim dürüm ise tavuk döner dürümdür. Çünkü tavuk etinin hafif tütsülenmiş tadı içerideki çıtır patates, sos ve taze yeşilliklerle birleştiğinde kırmızı et dönerin ağırlığı olmadan dokusal açıdan en zengin en dengeli ve en pratik sokak lezzeti deneyimini sunar diyebilirim.❤️
Adana dürüm çok severim 🤩🌠
Eic için çok teşekkür cansın 👼🍷🕊
Tavuk dürüm severim
Eic için teşekkür ederim ☺️🙏🏻
Ben de dürümsever biriyim, hele ki kebaplar olaya girince iştahım tavan yapar! 🙌 Favorim Adana dürüm; incecik lavaşa sarılmış acılı kıyma kebabı, yanına bol maydanoz, soğan ve sumak… Of of, vazgeçilmezim resmen! 😋 Ayrıca patlıcan kebabını dürüm olarak denediysen, bir başka lezzet patlaması yaşarsın. Fotoğraftaki gibi bol közlenmiş sebzeler de olursa tadından yenmez. Arada Meksika mutfağı severliğim de devreye girip fajita dürüme kayabilirim ama gönlüm hep Adana bahçelerinde! 🙃
Cevap
4Cevap
Dürüm olduğu sürece hepsi aynı mükemmelliktedir benim için
Adana dürüm severim
Evet bol acılı olunca güzel oluyor
güzel görünüyorlar ama yemiyorum :(
kilo alıyorum sorna ilave spor :(
hiç bir şeyin azı bana yeterli gelmiyor bu yüzden uzak duruyorum :D
doğru evet haklısınız da bunu ana nasıl anlatacaksınız?
hı hı tamam peki anladım teşekkürler
Urfa kebap.
Zurna tavuk dürüm çok iyi oluyor
Hatay usulü döner
Urfa ve Adana
Tantuni dürüm
Adana
Tavuk severim
Köfte dürüm
Ciğer..
Tavuk
Adana dürüm müko
Yemekle sıkıntın mı var
Evet var
Obez misin
Erkek yemek yapan olmalı, ama yememeli cok. Zayıf olmali. Kadina yemek yapmayı bilmeli.
Sence obez miyim. Niye yaptığımız yemeği yemeyelim
Sürekli yemek sorusu soran yemekle kafayı bozmustur.
Evet sormaya da devam edecem illa sıkıntılı olmam mı lazım.
Yemek meraki neden merak ettim. Asci misin
Meraklı da aşçı da değilim böyle hoşuma gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?