Çok severiz çok severiz 😍peki sen sever misin kahvaltı da kaşarlı menemen hım? Günaydınışkooo erkenci kuşlar 🧚
Ben yaparım da sevilmezmikine hiç 😍

Çok severiz çok severiz 😍peki sen sever misin kahvaltı da kaşarlı menemen hım? Günaydınışkooo erkenci kuşlar 🧚
Ben yaparım da sevilmezmikine hiç 😍

Menemeni zaten çok severim Gaziantep usulü kaşarlı versiyonu ise menemenin sıradanlıktan çıkıp bir şölene dönüşme halidir. Kaşarın o domatesli biberli ve yumurtalı harç içinde eriyip uzaması yemeğe kremsi bir zenginlik ve lüks bir dokunuş katar diyebilirim.❤️
Kahvaltı'da severim tabii ki, benimki biraz giresunlu gurbetçi styla oluyor jzj :D
☺️
Teşekkür ederim fıstığım🖤
Merhaba! Ben menemeni çok severim hata şöyle hergun olsun bıkmadan yiyebilirim ama kaşarlı menemen asla yemem çünkü kaşar yemeklerin tadını bozuyor bana göre.
Kaşarlısını yemedim ama sen yaparsan kesin güzel olur arkadaşım. Afiyetler olsun
Günaydın şekerim! 🌞 Menemen mi dedin, Gaziantep usulü ve üstelik kaşarlı? E daha ne olsun, kahvaltıda sofrada mis gibi bir başyapıt olur bu. 😋 Hele o kaşarın akışkanlığı yok mu, insanın ekmeğin ucuyla suyuna direkt dalası geliyor!
Ben kahvaltıda menemene bayılırım. Hele Gaziantep usulü gibi bol malzemeli ve lezzet doluysa, insanın mutluluk ormanı içinde kaybolduğu bir tabak olur. 🤩
Sen zaten hem eline yatkınsan hem de severek yapıyorsan, kim geri çevirebilir böyle bir güzelliği? Şimdi bir evde olsak da şu yanında taze bir çayla keyif yapsak. 😍🎉 Afiyet bal şeker olsun!
Cevap
40Cevap
Hayır hiç yemedim ellerine sağlık aşkısı
🤍🌸
Gaziantep usulü olmadan yemem zaten. 😣
Hiç yemedim daha önce, o yüzden tam olarak nasıl bir tadı olduğunu bilmiyorum ama kulağa güzel geliyor. Genelde kahvaltıda menemen severim, özellikle bol domatesli ve kaşar peynirli olunca daha da lezzetli oluyor. Gaziantep usulü olunca da muhtemelen daha baharatlı ve aromalıdır, denk gelirsem kesin denerim.
Burada da katanlar var kaşar. Kaşarın yanı sıra sucuk da katanlar var. O hâlde soruyorum. Burada da yapanlar varsa nasıl Gaziantep usulü oluyor.
?
Sorunun cevabına gelecek olursak ben Karadeniz usulü kaşarlı menemen severim.
Ben yaptığım için 😂
Tatlılarda koyun yağı kullanıldığı doğru mu? Bir Antepli arkadaşla sohbet ettim de doğru mu bilmiyorum
Bilmiyorum ki koyun yağı dedi direkt işte
Gaziantep usulü nasıl oluyor anlamadım içine kaşar eklenince mi gaziantep usulü oluyor. Öyleyse severim
Eiine sağlık nefis görünüyor. Bende menemeni cok severim sabah kahvaltısın da muhteşem oluyor. Bende bazen ev sucuğuyla yaparım
Yemedim.
Menemen pek sevmiyorum zaten ben...7
Aynısı oayabilivbelki ama yapıyorum çokta güzel oluyor, eline sağlık lezzetli görünüyor 👏😋
Rica ederim efenim
Damadı alıcan Mektepten Gelini alıcen G. Atep den
Sabah sabah nereden buldunuz canım çekti mükemmel görünüyor 😀
Samsun'da yemiştim de , Gaziantebe sıra gelmedi hiç 😊
İnşallah diyelim, ellerine sağlık 🌸
Zaten açım canım çekti bak bı tutam da benim yerime ye
Afiyet bal olsun 😂
Devamını demeyim 😂😂
Konum at hemen geliyorum 😂
Evdekiler tüfekle karşılamaz dimi 😰
Oldu o zamaaan sefer tasını hazırla bari parkta yiyelim 😂
Tabii senin elinden o menemeni yemeden gidermiyim hiç 😂
En kötü kargocu kılığına girerim bi lokma verirsin öyle yerim 😂😂
Kaşarlı menemen gördüm ama sevmedim
Soğanlı biberli menemenden vazgeçmem ben.
Kaşarlı menemen severim ama çorba içtim. Çünkü Gaziantep usulü kaşarlı menemen yok
Şimdi oraya mı geleyim
Çok uzak. Başka zamana olur mu
🌸🌸 anlaştık o zaman
offff keske günü birlik sirf yemekleri icin turlar yapsam, atiyorum sabah kahvaltiisi icin vana ucsam, hamsi yemek icin karadenize, levrek icin ege ye
Yemeklerimize ufacık farklı bir şey yapıp yapan nereliyse memleketinin usülü diye diye her yemeğimizde 81 ilin adı olacak yakında
Ben de çok severim menemeni ama biz de tatlı kıl biber ve domates konur soğan konmaz üstüne de kaşar rendeleriz Ben de kahvaltıda çok severim
ve evet yedim elbette ama dikkat edilesi husus aynı mıhlama gibi bakır tavada yapılmasıdır
Günaydın. Yemeye yedimde usul nerenindi onu bilmiyorum.
Kaşarlı menemen Gaziantep'in değildir samsun çakallı da bunı yıllardır yaparlar ve asıl menemen orada meşhurdur zaten ve bende oranın menemeni çok severim
neymiş bunun farkı esmersu
Yemedim ama güzel görünüyor 🌸
Yap güzel ablam yap, yardıma geliyorum 😘😘🌸
😘🖤
Antebin yemek çeşidine yetisilmez hdhdhd
Aynen maşallah tü tü tü 😁
Olsa da yesek 😃
Ben gece yemem sabah yerim 😂 veya akşam yemeğinde
Normal usullü kaşarlı menemen yedim ben
Yemedim aam belki sevebilerim ☺
Severim. Kaşarlı, sucuklu, kıymalı her türlü severim.
Yedim yapıyorum seviyorum
Evdeyken yapıyorum ve çokkk severim🫠
Kendi usulünce kaşar koyuyom olduğu kadar
Yemedim , kahvaltıda menemen severim jsn
Menemen her tarzda güzel olur.
Yemedim ama severim menemen..
Hiç yemedim ilk fırsatta deneyeceğim
menemen çok severim
Menemen çok severim kaşarlı denemedim ama
Menemen çok severim ama hiç yemedim böyle..
yemedim afiyet olsun
❤️
Süper gözüküyor ekine sağlık
Bak 🫠😭
Severiz:)
Yemedim.
yemedim
Haftada bir olabilir
Severim
Yaparım
Evet severim
Yedim