Yeme & İçme İçmeye yeni başlayan biri olarak 3 kadeh içilen r*kı çarpar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Herkes çarpar diyor 2 kişi 35lik şişe açtıranlar nasıl kalkıyor restrondan İçmeye yeni başlayan biri olarak 3 kadeh içilen r*kı çarpar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 7 ay O tamamen bünyeyle alakalı ya ben ilk seferinde dünyayı içmiştim bir şey olmamıştı yarım bardak votkayla sarhoş olanı da gördüm ama 0 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay 3 kadeh iyi içmişsin normalde ilk defa içeni bir kadehte çarpar 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 7 ay 1 bile çarpar 😀 rakı bu otururken hissetmezsin ayağa kalktığında yapıştırıır valla seni yere 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 7 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çarpar tabi 0 0 Yorumla
Raif_Efendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Tersten görürsün 3 kadehte 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 7 ay Yeme & İçme konusunda 592 cevap paylaştı. Rakı oranına göre değişir 0 0 Yorumla
x_CiciKız_x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Yeme & İçme konusunda 592 cevap paylaştı. Kusturmalı 😄 2 0 Yorumla
BayGum Takip Et Xper 7 Yaş: 35 7 ay Carpar 0 2 Yorumla BayGum 7 ay Icmeye yeni baslayani carpar yoksa bizim enite tek 70 lik bitiriyo ustune de2 bira iciyo Yorumla Soran 7 ay Yani sürekli bira içiyorum tüm içkileri denemişliğim var fakat rakı içtiğimde 2. Kadeh olması lazım hiç bir şeyi hatırlamıyordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
O tamamen bünyeyle alakalı ya ben ilk seferinde dünyayı içmiştim bir şey olmamıştı yarım bardak votkayla sarhoş olanı da gördüm ama
3 kadeh iyi içmişsin normalde ilk defa içeni bir kadehte çarpar
1 bile çarpar 😀 rakı bu otururken hissetmezsin ayağa kalktığında yapıştırıır valla seni yere
Çarpar tabi
Tersten görürsün 3 kadehte
Rakı oranına göre değişir
Çarpar aşkım bünye ile alakalı
Kusturmalı 😄
Evet
çarpar
Damına bile koyar
carpar evert
Fazla değil
çarpar
Carpar
Icmeye yeni baslayani carpar yoksa bizim enite tek 70 lik bitiriyo ustune de2 bira iciyo
Yani sürekli bira içiyorum tüm içkileri denemişliğim var fakat rakı içtiğimde 2. Kadeh olması lazım hiç bir şeyi hatırlamıyordum
Tabiki
Çarpar