Diğer 2 ay 3 birayla sarhoş olmak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 3 birayla sarhoş oluyorum. Diğer alkolleri tüketirsem daha da mı kötü olcam yani? Bu nasıl bünye ya öff 3 birayla sarhoş olmak? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
34Constantine Takip Et Master Yaş: 31 , eic 94% 2 ay Diğer konusunda 949 cevap paylaştı. Ee yeter 3 tane işte. 0 3 Yorumla Soran 2 ay Ama rakı falan içmek istiyorum götüm yemiyor 3 bira etkiliyorsa diğer içkiler daha da kötü yapar diye korkuyorum Yorumla 34Constantine 2 ay Düzgün bir yerde düzgün kişilerle dene nedir yani Yorumla Soran 2 ay Haklısın en mantıklısı Yorumla
Pronari3 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Hızlı mı içiyosun yavaş mı 0 2 Yorumla Soran 2 ay Hızlııı lıkır lıkır Yorumla Pronari3 2 ay O zaman normaldir Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 30 2 ay Diğer konusunda 27,2b cevap paylaştı. Hızlı , soğuk ve aç karınla içersen olman hızlanır 0 0 Yorumla
demag Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Bir de 70'lik bitirsen ne yapacaksın 0 2 Yorumla Soran 2 ay Direkt Komalık Yorumla demag 2 ay Birayı da öyle hızlı içme ağır ağır iç bakalım Bir de öyle dene 🙂 Yorumla
EvliBirErkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 2 ay Ben tek birayla da olurum ruh halime bağlı 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ruh hali kesinlikle çok önemli bazen de çok üzgün değilsem 3 tane içsem anca çakır oluyorum. Ama alkol oranı daha yüksek içkileri içmeye korkuyorum bu yüzden :/ Yorumla EvliBirErkekk 2 ay Onlar da aynı ruh haline göre etkiler, korkulacak bir şey yok Yorumla
tersoomurat Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Esrar çekinmelisin 0 4 Yorumla Soran 2 ay Peki murat Yorumla tersoomurat 2 ay Bana Aşkım diyebilirsin Yorumla Soran 2 ay HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Yorumla tersoomurat 2 ay Arabayla gezmek ister misin Yorumla
huseyinsahin16 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 2 ay Kıyamam sana.😂 0 3 Yorumla Soran 2 ay 4. şişeyi içsem hastaneye kaldırılacak duruma gelirim o kadar diyeyim. Çok can sıkıcı Yorumla huseyinsahin16 2 ay 35 lik icsen uçacaksın o zaman.😂 Yorumla huseyinsahin16 2 ay Bunyen kaldırmıyorsa içme ertesi gün ki mide bulantısı baş ağrısı çekilmez çünkü. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ee yeter 3 tane işte.
Ama rakı falan içmek istiyorum götüm yemiyor 3 bira etkiliyorsa diğer içkiler daha da kötü yapar diye korkuyorum
Düzgün bir yerde düzgün kişilerle dene nedir yani
Haklısın en mantıklısı
Hızlı mı içiyosun yavaş mı
Hızlııı lıkır lıkır
O zaman normaldir
Hızlı , soğuk ve aç karınla içersen olman hızlanır
Bir de 70'lik bitirsen ne yapacaksın
Direkt Komalık
Birayı da öyle hızlı içme ağır ağır iç bakalım Bir de öyle dene 🙂
Ben tek birayla da olurum ruh halime bağlı
Ruh hali kesinlikle çok önemli bazen de çok üzgün değilsem 3 tane içsem anca çakır oluyorum. Ama alkol oranı daha yüksek içkileri içmeye korkuyorum bu yüzden :/
Onlar da aynı ruh haline göre etkiler, korkulacak bir şey yok
Esrar çekinmelisin
Peki murat
Bana Aşkım diyebilirsin
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Arabayla gezmek ister misin
Kıyamam sana.😂
4. şişeyi içsem hastaneye kaldırılacak duruma gelirim o kadar diyeyim. Çok can sıkıcı
35 lik icsen uçacaksın o zaman.😂
Bunyen kaldırmıyorsa içme ertesi gün ki mide bulantısı baş ağrısı çekilmez çünkü.