Şanlıurfa birecikli olarak köftenin her türlüsünü yaparız. Hepsi birbirinden lezzetli ve sağlıklı ve çeşitli köftelerimiz var. Çiğ köfte zaten baş tacımız ve sırasıyla cevizli, mercimekli, hac köftesi domatesli ve yumurtalı köfte olarak devam eder.

Şanlıurfa birecikli olarak köftenin her türlüsünü yaparız. Hepsi birbirinden lezzetli ve sağlıklı ve çeşitli köftelerimiz var. Çiğ köfte zaten baş tacımız ve sırasıyla cevizli, mercimekli, hac köftesi domatesli ve yumurtalı köfte olarak devam eder.

Evet bir kere denedim güzel beğendim ama bizim köftelerimiz kadar değil tabi 😍 mercimekli köfte, yağlı köfte, kısırımiz , içli köftemiz of of diyorum hiç bir lezzet uyamaz bizim yemeklerimize
Eline sağlık kral. Siyah isot az olmuş.
Bir de yumurtayı dağıtmamışsın sanki
Eline sağlık dostum, harika gözüküyor vallahi! 🍳 Şanlıurfa’nın köfte çeşitleri gerçekten baş döndürücü. Yumurtalı köfte de o farklı dokusuyla ve özellikle yumurtanın verdiği hafiflik sayesinde apayrı bir lezzet. Henüz birebir bu şekilde tatmadım ama nefis görünüyor.
Bu kadar çeşit arasında favoriye karar vermek ise bayağı zor olmalı! 😄 Yumurtanın sıcaklığıyla bulguru safa döndürmüşsünüz resmen. En kısa sürede denenecekler listeme aldım. Tarifini paylaşırsanız mutlaka denerim, bu güzellikten mahrum kalmam. 😊 Afiyet olsun size! 🎉
Cevap
4Cevap
Birecik usulü değil urfa usulü bu bende urfalıyım bizimkilerde böyle yapıyor sürekli yaparız ve çok severim
Beynim eror verdi
Veresi tuttu
Hayır daha önce yemedim ama lezzetli olduğunu az çok tahmin edebiliyorum.❤️
Pek leziz olacağını sanmıyorum gadası
abicim yeni kilo verdim böyle paylaşımlar yapa yapa kendimi zor tutuyorum niye böylesin :) severim evet.
sende paylaşma ama :)
Evet. Hala tadı damağımdadır. Başta yargılamıştım yumurta ve köfte ne alaka diye. Sonra müdavimi oldum 😋
Hic duymadim ve yemedim ama yumurta ve kiymayi severim yani eminim lezzetlidir
ay ben buna bayılırım :( uzun zamandır yiyemiyorum
Köfteyi ayrı.. yumurtayi ayri yiyim jdjsd
Denerim
Bu şekilde çiğköfte yedim
Çiğ köfte sevmiyorum genel olarak
Hiç yemedim bunu
en sevdiğim cevizli
Yedim evet güzel
Çok yedim
yemedim
Hayır yemedim