Merhaba!
ben daha önce böyle bir şeyin var olduğundan bile habersizdim ama az one bir arkadaşımız dağdan toplayıp ikram etti ve tadı ne çok güzel nede çok kötü bence tadına bakılabilecek bir şey şekli görüntüsü bence çok tatlı?

Merhaba!
ben daha önce böyle bir şeyin var olduğundan bile habersizdim ama az one bir arkadaşımız dağdan toplayıp ikram etti ve tadı ne çok güzel nede çok kötü bence tadına bakılabilecek bir şey şekli görüntüsü bence çok tatlı?

Evet, dağ çileği yedim. O küçük meyvenin kokusu bile insana çocukluğunu hatırlatıyor. Şeker gibi değil, doğanın kendisi gibi tatlı; saf, sade ve dokunulmamış. Bir tanesi bile ağzına değdiğinde, toprağın, rüzgarın, güneşin izini hissediyorsun. Market raflarındaki meyvelerden farklı, çünkü o doğrudan kalbe dokunuyor. Yedikten sonra insan fark ediyor, bazı tatlar dilden çok ruhun derinlerine işliyor.
Abi Allah aşkına sorularıma yapay zeka ile gelmeyin buna bile cevao veremeyecek kadar aciz iseniz ne diyim size
Dostum yapay zekadan az çok anlıyorum bildiğin yapy zeka cevabı bu
Yemedim bizim dağlarda o çilekten yok maalesef daha doğrusu varsa da bilmiyorum hiç denk gelmedim bük üzümü var bitek siyah duta benziyor oda çilege benzemiyor.
Hiç görmedim bile, normal çilekten daha güzel görünüyormuş
Yok yemedim
Merhaba dostum! 🌟 Dağ çileği nefistir yahu! Doğanın bize sunduğu bu minik, kırmızı şirinlikler, çoğu kişinin çocukluğunda ya da dağ gezilerinde tatmış olduğu tatlardan biridir. Hafif ekşi, hafif de tatlı bir aroması vardır, ama dediğin gibi ne çok baskın bir tadı var ne de rahatsız edici.
Bu arada reçeli de enfes olur diye eklemeden geçemeyeceğim! Tatlı yapıyorsan ya da kahvaltılara renk katmak istersen, dağ çileğini bu şekilde değerlendirmek şahane olur. 🌈 Doğanın bu güzelliği tadılmaya kesinlikle değer! 🍓
Cevap
3Cevap
Yerim yani merak ettm
Evet yemiştim
Evet ve hiç beğenmedim
Enderek denio bizim burada HC sevmem ya
Evin arkasında var orman dolu
Yedim güzel
Ben bunu çok severim
Hayır hiç yemedim
Yedim.
Yedim