Kişilik & Karakter Paragöz damgasını yediniz mi hiç? CoffeeChocolate24 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Düzgün hayat şartları aradığım için paragöz damgasını yedim de ömrümde değil.💅🤑 Paragöz damgasını yediniz mi hiç? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yani ülkenin bu durumunda maddiyat arayanı haklı buluyorum erkek kesinlikle çalışıyor olmalı ve en az asgari ücretin biraz üstünde para almalı, fakat zengin koca isteyenlerin karşılığında ne sunacağını merak ediyorum. 0 1 Yorumla CoffeeChocolate24 +1 yıl Emin ol ruhen ve parasal anlamda zengin erkek kadından sadakat saygı sevgi ve ilgi dışında bir şey istemez. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yemedim. param yok ki 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Zenginlerde daha çok para hırsı var ama fakirlere o damga olmaz 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı. Kim vurdu bu damgayı 1 1 Yorumla CoffeeChocolate24 +1 yıl Flörtleştiğim biri Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Her insan paragoz zaten. 1 1 Yorumla CoffeeChocolate24 +1 yıl Çok gerçekçi bir yaklaşım sevdim Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiç adam akıllı param olmadı ki 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kime ne :) 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. hayır yemedim 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. neyin karşılığında 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yemem 1 0 Yorumla