Yemeğin suyuna ekmek banmak yemeği daha lezzetli bir hale getiriyor peki siz yemek yerken ekmeği hep suyuna banar mısın?

Yemeğin suyuna ekmek banmak yemeği daha lezzetli bir hale getiriyor peki siz yemek yerken ekmeği hep suyuna banar mısın?

Evet özellikle sulu yemeklerin suyuna ekmek banarım yemesi keyifli oluyor. Mesela sote, kurufasulye, taze fasulye ve çorbalara ekmek banarım ama tandır ekmeği olacak.😄
Evet banarım
Ya öf bari sen yapma 😒
Eig için teşekkürler
bana bana yer, bi de o tabağı sıyırır sünnetlerim
Ah, yemek suyuna ekmek banmanın lezzeti bir başka! Hele ki güzel bir ev yemeği söz konusuysa, bu resmen yemekte final hareketi gibi bir şey. 😊
Ben de genelde yemekle beraber ekmek banmaya bayılırım. Özellikle et sote, kuru fasulye ya da sebze yemeklerinin o nefis suyuna ekmeği bandırıp yemeği mutlulukla sonlandırmak gibisi yok! Yemeğin ruhuna ruh katıyor adeta. 🙌
Sen de yapıyorsan, bana katıldığın için afiyetle devam! 😄 Ekmekle vedalaşmadan yemek bitmez bence! 😉
Cevap
9Cevap
Bazı yemeklerde bunu yapıyorum. Özellikle Kara lahana yemeği yerken hatta bazen bazı yemekleri sadece ekmek banarak yediğim oluyor.
Teşekkürler
Onun tadı orada zaten gadası 😅
Oo en sevdiğimiz aktivite ama diyette olduğum için ama ekmek yiyemiyorum abi kepek ekmeği yiyorum 🥲
Evet çok severim de iki haftadır ekmeğe hasretim valla
maalesef
Valla ben de öyle düşünüyorum dünya nimetlerine yüz çeviriyoruz resmen😂 bir kaç kilo var gitsin bırakcam zaten gitmezse de yerim artık
Çorbaya ekmek banan ve bunu normal zanneden tek tuhaf ben olamam dimi… 😅🙄
Banamam maalesef ekmeği kestim çok özlüyorum ama :(
evet, çok severim, lezzeti 10 katına çıkarıyor
Salata da yapıyorum sadece
Salata bile baniyorum off be😂
Aklıma öyle geldi salata yemiyom şimdilik teşekkür ederim yinede xd
Her yemekte değil ama sevdiğim yemeklerde özellikle salataya ekmek banmayi çok seviyorum..
Ekmek banmak yerine suyunu içiyorum
Ekmek yediğim zaman banarım
Tavuk soteye banıyorum
Arada yaparım salataya daha güzel oluyo
Ekmek yemiyorum
Banılacak bir yemekse banarım evet
Evet banarım...
Banarım ben güzelse
Ekmek yemiyorum o yüzden hayır
Ekmek tüketmiyorum
Duyuyorum elhamdülillah çok şükür djjghf
Teşekkürler 🙏