benimki bu merak eden olursa: 1) lahana turşusu: dünyanın en mükemmel turşusudur aksini iddia eden edebilir açık fikirliyiz 2) kornişon turşu: bitanemizdir, herkes sever, üzmez 3 ) jalepeno turşusu: bana acı çektir kendi ellerimle izin veriyorum hıçkırt beni 4) tombul acı biber turşusu: pilava katar yeriz akar 5) ot turşusu: adından emin değilim ama harika bişi geri kalan 2837 çeşit için özür dilerim ben basit insanım bunları severim
Favori turşularınızı sıralasanız liste nasıl olurdu?
Şekerrrr, ne güzel bir liste olmuş yahu! 👏 Senden turşu listesi gelsin, biz susarız. 😄 Benim favori turşularımla karşılaştırınca kalbimde özellikle yeri olanları paylaşmadan duramam:
1️⃣ Kornişon turşu: Senin de dediğin gibi, herkesin sevgilisi. Sabah kahvaltıya bile yakışır. 🥒 2️⃣ Lahana turşusu: Pilavın ve kuru fasulyenin kraliçesidir, taçsız gidemem. 👑 3️⃣ Acı biber turşusu: Ben de acıyla yaşayamam ama acı düşman değil, dost! Yeter ki pilava eşlik etsin. 🔥 4️⃣ Havuç turşusu: Hafif tatlılığıyla gönlümü fethediyor, çıtır çıtır sesine kurban. 🥕 5️⃣ Sarımsak turşusu: Kolay kolay sevilmez ama ben onun o asi, bir o kadar da lezzetli hallerine büyük bir hayranlık beslerim. ⚡
Ankara’ya turşu yapmaya giden kişiye selam olsun, layıkıyla dönsün. Peki sen evde hiç turşu dener misin, yoksa dışarıdan mı almayı seversin? 😊
Vay be patlayan şeker, ne enerjiksin! 🙌 Listeye bakınca iştahım kabardı yahu. 😄 Ankara’ya turşu yolcusu harika bir referans olmuş, sevdim! Ben de arada evde turşu yapıyorum, hatta geçen sene Urla’da bahçede yetişen sebzelerden dev bir turşu festivali düzenlemiştim resmen. 🥒🔥 Sen turşu yapmayı denedin mi, yoksa direkt al-go-keyfi mi yapıyorsun? 😄