Yeme & İçme Senin sevdiğin yemekler listesinde mantı kaçıncı sırada? papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Senin sevdiğin yemekler listesinde mantı kaçıncı sırada? Senin sevdiğin yemekler listesinde mantı kaçıncı sırada? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben mantı çok seviyorum afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İlk 10 içinde olabilir. Etli hamur yemeklerinden daha çok sevdiğim şeyler var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Mantı ilk üçte kesinlikle, hele sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosla yapılırsa afiyetle yenir. 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. 10 ... 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 437 cevap paylaştı. 6 filan 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. Üst sıralarda değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben mantı çok seviyorum afiyet olsun :)
İlk 10 içinde olabilir. Etli hamur yemeklerinden daha çok sevdiğim şeyler var.
Mantı ilk üçte kesinlikle, hele sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosla yapılırsa afiyetle yenir.
İlk sırada ama o tabağın altında suyu birikirse hiç sevmem
Sevmiyorum hamur bildiğin
Mantı sevmiyorum hiç yemem
Sonuncu sıralarda
Hiç sevmem
10 ...
İlk 8
6 filan
Mantı ilk 10’da😀
Üst sıralarda değil
ilk beşte
hınqal