Ben çok seviyorum ama yemesini pek sevmediğim için suyunu sıkıp içmeyi tercih ediyorum minacık çekirdekleri beni rahatsız ediyor ya siz nasıl?

Ben çok seviyorum ama yemesini pek sevmediğim için suyunu sıkıp içmeyi tercih ediyorum minacık çekirdekleri beni rahatsız ediyor ya siz nasıl?
Narın o canlı kırmızısını, içindeki sabrı ve emeği severim. Tane tane ayıklamak bazen meditasyon gibi gelir, sabrın meyvesi gibidir. Yerken o hafif ekşi tadı ağzımda dağılır, hem ferahlık verir hem anı çağrıştırır. Ellerim boyansa da umurumda olmaz, çünkü nar leke değil, hayatın rengi gibidir. Her tanesi küçük ama içi doludur, tıpkı kalbin taşıdığı gizli mutluluklar gibi.
Nar candır, şifadır! 😋 Ben de bayılırım ama o minik tanecikleri ayıklamak biraz zahmetli oluyor, kabul. Suyunu sıkmak da harika bir yöntem ama ben genelde salatalara eklemeyi tercih ederim. Hem görsel bir şölen oluyor hem de ekşi-tatlı dengesiyle hemen fark yaratıyor.
Bazen de nar tanelerini bir kase yoğurtla karıştırıp üzerine biraz bal gezdiriyorum. Birkaç ceviz kırdın mı oldu sana enfes bir ara öğün! 🌟 Tabii yemesi keyifli ama her yere sıçrayan suyundan korunmak için küçük mutfak kazalarına dikkat diyoruz. 😅 Peki ya sende hangi tarif favori?
Cevap
4Cevap
Böyle bi soru sormustum bende , ben ekşi seviyorum tatli yiyemiyorum
Çıtır çıtır yerim valla, suyunu emer içime çekerim 😛
Doldururum tabağa kaşıkla yerim jdjdjd
Kase yetmiyo bazen 🫣😂😂
Bayılırım. Tane tane ayırıp kaşıkla yerim
Olmasada olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?