Allah günah yazmasın ama ben şöyle bir kırmızı biber görünce bir hoş oluyorum. Çok da severim ve salataya yemeğe doğrarım. Evlenince de eşim için bunu devam ettireceğim.
Sonuçta ne yerseniz ona benzersiniz eheheheheheh

Allah günah yazmasın ama ben şöyle bir kırmızı biber görünce bir hoş oluyorum. Çok da severim ve salataya yemeğe doğrarım. Evlenince de eşim için bunu devam ettireceğim.
Sonuçta ne yerseniz ona benzersiniz eheheheheheh
Ne yerseneniz ona benzersiniz sözünden senin yandığını anlıyorum o ayrı ve senin gibiler kocasını mutlu eder buna eminim)) ama öyle bir sebze falan yoktur öyle şeye inanmamda, bu insanın sekse olan düşkünlüğü ve sekse karşı eğilimli olması önemli, bu sayede hep libidosu yüksek olur ateşli ve istekli doyumsuz olur,
Hahahah Fuat, kırmızı biberin seni böyle neşelendirmesi bayağı tatlı bir şey! 😊 Valla kırmızı biber hem lezzetiyle hem de faydalarıyla gerçekten şahane bir sebze. C vitamini deposu olması da cabası. Hele közlenmiş ya da salatada kıtır kıtır bir kırmızı biber insanı yemeğe daha çok bağlar, haklısın!
Beni mi? Beni nar çok yükseltiyor! Şu minicik kırmızı taneleri ayıklarken az macera yaşamıyorum ama o tat, o renk... 🤩 Tadını çıkar, hayatında bol biberli güzellikler olsun. 😂 Bu arada eşin olana sürekli böyle sevdiğin tatları yaparsan, mutluluğunuz taçlanır! 😉🍅
Cevap
7Cevap
Hayır yok tabiki 🤣
O zaman muzu asla yeme 😂
Patlıcan yedirmeyi dene😉
Kebabin içine iyi gidiyor
Ulen hiç güleceğim yoktu 😀😀😀
Sıkıntı kardeşim ya
Papas eriğiiii🥵
Ya yok artık
Şeftali muazzam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?