Bence o yapmalı bu yapmalı değil de, lezzetli yapan yapmalı. ya da o gün müsait olan, az yorulmuş olan yapmalı. Yemek yapmak marifettir bence, o yemek yapıldığına değmeli. Kadın yapar, yapmalı şeklinde bir cümle zaten hoş olmaz. Mesela kendimden örnek verecek olursam, mutfağa girmeyi çok severim. Bir Adanalı olarak et yemeklerini iyi yaparım. Pilav ve kavurma salata benim işim mesela. Bunu eşime zaten emanet edemem dermişim. Ddd))))
14 Yorumla
Soran9 ayHer türlü yemeği yaparız yeterki canımız istesin
Soran9 ayRuhumuz hoş olunca zaten her şey güzel olur bizlerde 🧚♀️☺
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lise de okuduğum yıllar da rahmetli validem bir yatılı okulun Mutfağında çalışıyordu ben de okul çıkışı validemin yanına gider yemek hanenin yıkanması, dışardaki sebze meyve kaslarını içeri taşır, pirinç çavularını taşaır patates, soğan, havuç, turp, pırasa doğrmasında yardımcı olur akşamlık yevmiyemi kazanmaya çalışırdım...
Gel git birşeyler doğrar iken muhabbet derken Şef Ahçı memleketlimiz imiş bana seni sevdim bundan sonra sen bana yemekleri yaparken yardımcı ol tamam mı evladım dedi...
Ben 45 dakikada 3 çeşit yemeği pişirir ani sülale gelse tek başıma ağırlarım ve baze eşime kafam bulanık çekil mutfakta bugün ben varım derim...
Bir adamın erkekliği Kadın ile yatakta 1 saat sevişerek canım cicim yapmasına adamlık denmez o adamlığın neyse...
15 Yorumla
Soran9 ayAyyy harikasın yaa nasıl aşka imrenerek okudum bilmiyorum çok kez başa dönüp okudum asla unutmak istemiyorum bu yorumu nerden geldiğini unutmaman ve o anneyi kendi annen gibi sahiplenmen buna benzer her şey bi tuhaf oldum işte farkın bu kibirle gökte değil karıncadan aşagı yerdesin yerine göre seni sen yapan dinç tutan değerler gönül fenomenim 👏👏👏👏🌷👏👏 varlığına duacıyız
Soran9 ayBunları görüp inkar eden kaf dağlı insan çok ahhh ahhh ben bu yorumu hiç unutmam saklıxam kaydedip efsaneydi çok yürekten geldi bu yaşandı resmen bu gün bile yazıcam bunu ✨
Soran9 ayRica ederim
Yeme & İçme konusunda 300 cevap paylaştı. Ben yemek yaparım ya zatı mutfakta ugrasmayı sevıom ki yalnız oldugumdan bilion kendim sürekli yapıom ve bence sulu yemekle tavuklu pilav olsun vs iyiyimdir yanı pilav üstü döner vs hatta bazen fırında iskenderde yapıom ama hamur işinden anlamam işte evli olsam askımla paylasalım derdim sulu yemek makarna pilav salata vs bende olsun tatlılar hamur işleri ondan olsun tatlıda bi becerebildiğim meyve parçacıklı puding ve biküvi pastası sonrası bende yok maalesef şu fırının ayar işinide tutturamıom bence fırınlar bozuk kek vs ya pişirmiyo ya da yakıyo kesin bu fırınların keklerle bi alıp veremediği var🤗🌺🤣🤣🤣
144 Yorumla
Soran9 aySeni bizim akrabalara alacam kız arıyorum harcanma oralarda 🤗🤭🧚♀️🤣
Soran9 ay
Soran9 ayTam giderken engel oldum🤭🤣🤣🤣
Soran9 ayGörsellerim iyidir bakk kıymetini bil 🤣🤭
Soran9 ay
Soran9 ayNasibin seni bekliyor eve dönünce bakk🤣🤣🤣🤣🤣
Soran9 ayDeli yaaa koptum🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran9 ayÇok yorgun kilolu ve burnunda et olunca olur o
- 9 ay
Burnumda bişe kalmadı ya dr amcalar aldılar ne varsa kilo desen var ama aşırıda değil yani bu boya fazla ama boy 169 kılo 85 yorgunluk dersek aslında yorgunluktan cok parcalı uykum var tek parca tertemiz uyuyamıom bu etkilebilir bak benim bi sanayı vaktim mi geliyo yoksa 35 yas ağır kontroller bakımlar yapılmalı diye🤗🤣🤣🤣
Soran9 ayboş ver iyi olda horla seviliyorsun su kaplumbağası
Soran9 ayAyyy sırf komedisin yaaa zevkle okudum yaşadım o anları resmen 😂🤣🤭
Soran9 ayAnneler öyle yaa o terliğin ağzı dili olsa konuşsa🤣😂🤭
Soran9 ayOturup bunu mu düşündün çok fenasın 🤣😂
Soran9 ay
Soran9 ayKaşındın bakkk geldi 🤣🤭😂
Soran9 ayNasıl yaa o görsel sadece ben olurmuyum hiç 🤣😂
Soran9 ayKıyamam sana been ahhh ahhh olur mu hiç öyle ayakkabılara lâyıksın sen terlik yetmez minik kaplumbağam benim 🤭🤣😂🤗
Soran9 ayEmoji gif bölümünde var orada yazınxa çıkıyor 🧚♀️
Soran9 ay
Soran9 ayDelisin sen yaa 😂😂😂
Soran9 ayHaa oo evet biliyorum 😂😂😂
- Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u 9 ayKadın yemeği önce kendi için ➡ yapmayı öğrenmeli. Uzak şehire atandınız yemeği ilaki yapmak zorundasınız her zaman dışardan yerseniz, batarsınız bu ekonomide. Bizim kızlarımız son 🔚 zamanlarda özellikle konu evlilik oldu mu yok yapmam, hizmetçi miyim der. Kardeşim önce kendimiz için öğreniyoruz. Bizim faydamıza oluyor ilaki bir gün yapacaksınız bunun eşle ne ilgisi var. 🤷♀️🌸🪁
114 Yorumla
Soran9 ayGenel olarak sordum araştırmalar da saçmalamış iyice evlilik bitti saygı sevgi bitti adalet eşitlik gibi kavramları yanlış anladık galiba
- 9 ay
Bence mutluluk içsel bir duygu. Bunun yemek yapmakla alakası yok kaldı ki mesele mutfak terapi gibi geliyor mesela 🤔sevgi saygı kalmadı mı mutluluk da gider, her şey de gider 🌸
Soran9 ayMutfak terapi bana ev yemeği bi başka görgü saygı bi başka almadan vermek her anlamda Rabbime mahsustur herkes görevini bilirse bi sorun çıkmaz bence aile evinde de bu böyle
- 9 ay
Aynen öyle Bu boşanmalar bence sevgisizlikten sevgisi olmadı mı insanın saygısı da olmaz. İnsan sevdiğinin üstüne titrer, onu dikkate alıp üzemez bile tatlım 🍭
Soran9 ayÇok harika bi yorumlu sohbet oldu tatlım teşekkür ederim 🤗☺ seviliyorsun
- 9 ay
Evet, sevdiğim kişilere uzun yazıyorum yorum burdan ipucu vereyim seviliyorsun sen de bebiş 💖🌸😎
Soran9 ayBiliyorum ben senin asaletini canım Rabbime emanet ol 🙏😘✨🧚♀️
- 9 ay
Canımsın sen de asilsin bebek 🥂💫❤🍭
Soran9 ayCanımsın ✨🧚♀️🙏
- 9 ay
❤❤❤
- 9 ay
Eic için teşekkür aşk 💘
Soran9 ayRica ederim canısı💞
- 9 ay
Aklı başında bi insan işte sidik yarıştırarak bu işler çözülmüyor tebrik ederim seni
- 9 ay
@Angaralı11 teşekkürler güzel yorum için 🪁🙏
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sarıdilber, bu soruya bir tavanın hışırtısıyla cevap verilir! 😄 Yemek yapmak ne kadının ne de erkeğin zorunlu işidir, mutfak aşk işidir. Kim yemek yapmayı seviyorsa, keyif alıyorsa onu yapmak da ona yakışır. Yemek, mideyi olduğu kadar ruhu da besler; o yüzden bir taraftan sevgi koyarsanız tarifin içine, mutfaktan mutluluk çıkar.
Bu konuyu zaten "Kadın yapar, erkek bekler!" gibi sınırlarla sınırlamak yerine, iş bölümü ve evde mutluluk denkleminde çözmeliyiz 😊 Hem yemek yapan bir erkeğin karizmasına ne diyeceksin? Bunu da akılda tut lütfen. ✌️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bizde yemekleri genelde ben yaparım. Çocukların arayıp, "baba bu akşam ne yiycez? diye sordukları adam benim işte...
13 Yorumla
Soran9 ayMaşallah 👏👏👏🧚♀️
Soran9 ayRica ederim
Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence tam tersi. Sen bilmezsin rahmetli @KumruSahin derdi "mutlu bir evliliğin sırrı kadının mutfakta iyi bir ahçı, yatakta tam bir orbu olmasıdır. O öyle derdi. Ben diyorum ki, kadın anaçtır, doyurmak onu mutlu eder. 🙂
10 Yorumla
9 ayHayır sadece kadının işi değildir erkek de yapmalı yardım etmeli eşine
16 Yorumla
Soran9 ayYerine göre iş birliği olması güzel
- 9 ay
Kesinlikle olmalı hatta bazen erkek kadından önce yapıp romantizmin fitilini ateşlemeli
Soran9 ayOoo harikasın 💃❤
- 9 ay
Erkekler yemek yapmayı öğrenin eminim tavada yumurta yapsanız o bile eşinizi mutlu eder ama biraz da şekil yapın yaaaa
Soran9 ayHerkes erkek olur ama kalıbının adamı olamaz
- 9 ay
Evet doğru söz bu
- Yeme & İçme konusunda 840 cevap paylaştı.
9 ayEvet araştırmayı bende okudum kocama atıcam haberi😅
15 Yorumla
Soran9 ayİşine gelir mi bilmem 🤣🤭
- 9 ay
Bilmem 😅😅 ben atayımda haklarımı aavundupjmu görsün ayağını denk alsın
Soran9 ayGögsü merhametli olan bilir zaten hak hukuk diğer türlü sokma akılla olmaz o iş🙏☕☺
- 9 ay
Aynen demi 🌺
Soran9 ayTabikide teşekkür ederim yorum adına 🧚♀️💫
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayBence değildir ama erkeklerin beceriksizlikleri yüzünden kadın yapmak zorunda kalıyor. Şahsen eşimin yaptığı yemekleri çok zor yiyorum. Allah affetsin asdfghjk
10 Yorumla
9 ayKadının işi demek yerine bazı şeyleri beraber yapmak hem birlikteliği güçlendirir hem de ilişkiye renk katar
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadının elinin deydiği her şey güzeldir yemekte öyle kadın işi midir bence hayat müşterektir
10 YorumlaÇalışmayan kadın için evet kadının işi ama iki tarafta çalışıyorsa değil
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 856 cevap paylaştı. Yoo bende yaparım. ama genel de kadınlar evde yemek yapıyor tabii
10 Yorumla
9 ayHiç bir iş bir cinsin işi değildir. Herkes kendi işini kendi yapsın.
10 Yorumlakadın çalışmıyorsa kadın yapmali ama hem erkek hem kadın çalışıyorsa erkekte yapmali
10 YorumlaErkeler yapınca mutfak perişan oluyor sonrası daha kötü 😃
10 Yorumlakimsenin işi değil, ama yapmak isteyen yapsın, zorla olmaz bu işler
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Daha çok kadınlar yapmali ama erkeklerde eşlik etmeli.
10 Yorumla
9 ayAfrin devam edin bu şekilde toplumu mahvettiniz bu eksikti siz kendnizi ne sanıyorsunuz
01 Yorumla
Soran9 ayOynamayı bilmiyorsan burada durma işin eğlencesi bu sen kendini ne sanıyorsun tanıyormusun sen beni bu ne cürret hadsiz
Bu araştırma gerçekse bile hayatın gerçeği değil
00 Yorumla
9 ayKadınların işimi bilemem ama ben kendim için yapıyorum
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayDeğildir ama herhalde yemek yapmayan hergün dışardan yiyince mutlu oluyor
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İş değil bence kadınlara özelde değil birlikte keyiflice yapmak lazım
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. yani ben beceremem kim yaparsa yapsın
15 Yorumla
Soran9 aySen aç kalmaaaa
Soran9 ayIslarız onu beaa
Soran9 ayGüzel olur ağız tadıyla hepsi güzel
- Yeme & İçme konusunda 812 cevap paylaştı.
u 9 ayKadınlar daha güzel yapıyor
120 Yorumla
Soran9 ayCendere özleştikk beee nerdesin sen🤗🧚♀️✨
- 9 ay
Eee işler yoğun 😂 napiyosun bakim
Soran9 ayİyi olda olsun napalım iyiyim bende buralarda iş ev arası gidip geliyorum 🤗☺
- 9 ay
Nasıl sitede durumlar
Soran9 ayGüzel ben artık kendi halinde kimseye muhatap olmadan takılıyorum 🤗
- 9 ay
En güzeli napcan ama site bitmis gibi
Soran9 ayBitik olsun ya boş ver az öz insan daha iyi
- 9 ay
Orasida doğru
Soran9 ayBi aralar çok cıvımıştı
- 9 ay
Nolduda
Soran9 ayHerkes birbirinin kuyusunu kazıyor ve beraber oluyordu yorumlarda sapıklık saygısızca sataşma hepsi işte çogu engelli ve gitti bende çok buralarda göze batmıyorum
- 9 ay
O eskifende vardı burada
Soran9 ayBi aralar çok fazlaydı
- 9 ay
Şimdi durgun yani
Soran9 ayEvet en azından ben olaylardan uzağım
- 9 ay
Bende olay yook bana olay olursa o insanı olaya gömerim o ayrı 😂
Soran9 ayGıcıksın işte bakkk burada bile🤣😂🤭
- 9 ay
Ben hep öyleyim herkese gıcık 😂
Soran9 ayBana gıcık değilsin ama çok iyisin özünde varlığın yeter seviliyorsun 🙏🤗
- 9 ay
Sende öyle seviliyosun dilber ☺️
9 ayBende çok güzel yemek yaparım ama kadının görevidir yani
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayMutlu olacaksa elimden geldiğince ben yaparım
20 Yorumla
9 ayHayır insan beslenmek için yemek yapar
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Erkek de gayet yapabilir
10 Yorumla
s 9 ayKim iyi yapıyorsa o yapsın
10 Yorumla
9 ayİkiside yapmalı öğrenmeli sadece kadın değil
10 Yorumla
9 ayBu çok takıldığım bir konu değil 🌸
10 Yorumla
9 ayHayır erkekte yapabilir
10 Yorumla
9 ayYapıyorum mutluyum şükür
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayElbette bizim işimiz,
21 Yorumla- 9 ay
İşte mantıklı bir kadın
- Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayben yapmayı seviyorum
10 Yorumla
9 ayHayır tabiki
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayHayır.
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı.
9 ayEvet
10 Yorumla değildir
10 Yorumla
9 ayEvet
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ayHayır tabiki de
10 Yorumla Kimin işi olacak.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım