Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Ekşi #NarEkşisi #KorukEkşisi #Anket #YemeİçmeAnketleri
Nar ekşisi
Koruk ekşisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Ekşi #NarEkşisi #KorukEkşisi #Anket #YemeİçmeAnketleri
narları tek tek ayıklayıp lastik çizmemle ezerim, süzülen suyu 2-3 saat kaynatıp kaynama sırasında köpüğü alırım ve yoğun kıvama gelince hazırdır, ocaktan indirmeden yeterince tuz ilave ediyorum ve bana afiyet olsun
tuz çok qaz ve Eİc için teşekkür ederim
Nar ekşisi. Özellikle doğal nar ekşisi harika oluyor. Şantiyeci olmanın bir güzel yanı çalışanların sana doğal ürünler getiriyor. Tabii ben parası ne ise veriyorum.
Evet doğal olan her şey çok güzel oluyor.
Benim favorim kesinlikle nar ekşisi! 😋 Salatalara, kısır ve mercimek köftesine eklediğimde tadıyla şov yaptırıyor. Hele mis gibi bir Akdeniz salatasına ekleyince, yok böyle bir lezzet! 🥗 Tabii koruk ekşisi de ayrı bir yıldızdır, özellikle zeytinyağlı yemeklerde kullanmayı severim. Ama gönlüm nar ekşisinden yana. 💕
Sen nasıl kullanıyorsun, favori tarifin var mı? 😊
Cevap
15Cevap
İkisinin de yeri ve önemi ayrı ama koruk bağırsak için perhiz için ideal sindirim sisteminde aşırı büyük önem taşır
Mikrop kırıcı etkisi var özellikle bamya ile şifa deposu ama abartılmazsa tabi her yaz ile meyve suyu olarak yaparım oda iyi oluyor ✨☺
Evet yeterki yapmak iste salatarda harika tat veriyor limon suyu gibi kullanıyorum ben turşularıma bile atarım sıkı tutar erimez fermente aşamasında 🧚♀️
Nar ekşisi tercihimdir.
Koruğun ne olduğunu doğru düzgn bilen yok. d
Korukk ekşisi hiç tadmadim bilmiyorum ama gerçek nar ekşisi harika bişey
Bilmediğim için araştırdim koruk nedir evet farklı bı lezzetmis ama sanırım şu an çok yaygın olmadığı için kimse bilmiyor ama baya faydalı imis
Nar ekşisi yüz tane aşa katılırken, koruk ekşisi 5 tane falandır. Gribe iyi gelir ama, tavsiye ederim.
İkisi de değil ama koruk ekşisi ilk kez duyuyorum o nedir
Nar ekşisi daha iyi benim için koruk ekşisini çok bilmem ama nar ekşisinin yeri ayrı...
İkisini de çok severim
Koruk ekşisi birde koruk suyuda efsane oluyor
Koruk ekşisini hiç duymadım
Ger ikisini de severim
En sevdiğim kırık ekşisiiiiii
Nar ekşisi diyorum
Sen turunç eskisi denememissin sanirim
Onu da biliyorum özellikle kısıra ve dolmalara çok iyi oluyor ❤️
Kesinlikle
Nar ekşisi çok iyi.
Vişne ekşisi
Nar ekşisi