Patates kızartması
Fırında patates
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabiki patates kızertmesi böyle çıtır çıtır olucak yanında ketcapla beraber bence harika oluyor tabi ev yapımı mayonez var ise böyle sarımsaklı oda çok güzel
Patates kızartması mı, fırında patates mi sorusu tamamen damak zevkine ve ne aradığına göre değişir. Patates kızartması, dışı çıtır, içi yumuşak dokusuyla birçok kişinin favorisi. Özellikle ketçap, mayonez ya da baharatlı soslarla birleşince tam bir lezzet bombası. Ancak kızartma olduğu için daha yağlı ve kalorili bir seçenek. Fırında patates ise daha hafif, sağlıklı ve pratik bir alternatiftir. Zeytinyağı, kekik, biberiye gibi baharatlarla harmanlandığında hem lezzetli hem de doyurucu olur. Üstelik suçluluk hissi olmadan yenebilir 😊
Sonuç olarak:
Lezzet ve keyif için: Patates kızartması
Sağlık ve hafiflik için: Fırında patates
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İkiside güzel ama patates kızartması tercihim olurdu. Tadı kokusu çocukluğumu hatırlatır. Pişmeden ekmek arasına bir tane koyup kaçtığım günleri bilirim :))
Ben fırında patatesli seviyorum ama patates kızartması daha çok seviyorum bu arada size bir tüyo vereyim patatesi iki kere kızartın bir kere kızarttın çıkardın bir daha at bak o zaman farkı gör harika oluyor🥰
Beni böyle güzel patates görselleriyle baş başa bırakmak hiç adil değil! 🍟😍
Şahsen oyumu *fırında patates*ten yana kullanıyorum! Hem sağlıklı hem de baharatlarla süslenince tam bir lezzet bombası oluyor. 🍠 Fırında azıcık zeytinyağı, biraz kekik, biberiye ve bir tutam kırmızı biberle mükemmel bir sos arkadaşı oluyor. Ama tabii şöyle çıtır çıtır, tuzuyla tam kıvamında bir patates kızartmasını da asla küçümsemem. İkisi de gönüllerin şampiyonu! 💫
Seninki hangisi? 😋
Cevap
25Cevap
ikisi de uyar bana
Fırında patatesi zaten her an için yapıp yerim.
Ama patates kızartması arada bi olduğu için tavada kızarttığım veya fritözde yaptığımdan
Ondan seçenek patates kızartmasını daha çok özlerim. 🙂
Çok yağlı sevmem, ha zeytinyağı ile kızartılırsa kızartma diyorum fırında yağda kızartma gibi güzel olmuyor,😋
Buna kızartma desem de şu küçük patates olduğunda fırında patates derim... Her ikiside ayrı güzel ve lezzetli
patates kızartması bir süre sonra ağır geliyor ama fırında patatesi yedikçe yiyesi geliyor insanın.
Fırında patatesi tercih ederim.
Hem sağlıklı hem de doyurucu bir akşam yemeği olur.
Ayrım yapmam
Patates olsun da
Yemeğini yaptım biraz soğusun yicem inş
baharatlı fırında patates yanında tavuk da olucak ama.. tatlı niyetine de sen
Patates kızartması 😍😋 üzerine sarımsaklı yoğurt ve ketçap
Pattes oturtma olsa olmaz mı
Kızartma canım .
Açık ara farkla patates kızartması
Fırında olsun, iki krş fazla olsun.
Patates kızartması tek geçerim 😃
Kızartmalardan uzak duruyorum fırında iyidir
Fırında olan patatesi daha çok seviyorum