Yeme & İçme Patatesler fırında mı yoksa sobada mı daha lezzeti? Sinakaplan Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Selam pıtırcıklar <3Kış geldiğine göre bu soruyu sormazsam olmaz. Patatesler fırında mı yoksa sobada mı ( Kartol ) daha lezzetli? Fırın Soba Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Patatesler fırında mı yoksa sobada mı daha lezzeti? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Sitare_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Hiçbir şekilde yönüm başka yere kaymadan soba fırınında yapılan kabuklu patates diyorum. Veya direkt közün üstünde pişen patates. Başka hiçbir yerde bu tadı ve verdiği mutluluğu bulmak çok zor. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Soba fırınında harika oluyor gadası 2 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 8 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Sobada patates gibisi yok ❤️ 0 0 Yorumla
Sssonsuzzz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Sıf bu yüzden kuzine alıp kış bahçesi yaptık eve... 🙈 patates kestane ekmek herşeyin tadı bi başka odun ateşinde... 2 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Sobada yemedim hiç ama soba daha iyi olur tahminimce çünkü aklıma semaver geldi bunuda ona benzettim atesten neler güzel olmazki. 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Normalde sobada daha iyi olur. 2 gün önce bende pide fırınına götürdüm orada közlettim patatesi ve kahvaltıda yedik. 🙂 1 0 Yorumla
özkannnnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Canım çekti valla sobada olan patatesin tadı bi başka 1 0 Yorumla
_EbeninKukusu_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Patates ve kestane sobada güzel olur, aksini iddia eden kalorifer bebesidir :// 1 2 Yorumla Sinakaplan +1 yıl sadece onlarda değil böreklerde güzel oluyor :) Yorumla _EbeninKukusu_ +1 yıl Onu denemedim hiç ama mutlaka öyledir 😌 Yorumla
duffham Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kanka sobanın tadını ne verebilir ki çıtır çıtır üff https://hizliresim.com/Gfz3dV 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Valla sobayı hiç denemedim. Ama fırın lezzetlidir. 2 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Sobadaya ya bide kokusu çıkıyorya huzur veriyor 1 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Soba ama kuzine soba.. harika.. canimiz cekti yahu 1 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisinde de lezzetli ikisininde lezzeti farklı. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. sobada mükemmel oluyor of canım çekti :/ 1 0 Yorumla
yasemin00000000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl soba demeyenin damak tadından şüphe ederim 1 0 Yorumla
Hayanasınıya Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 617 cevap paylaştı. Sobada daha güzel oluyor 😅 1 0 Yorumla