Yiyen pişman yemeyen bin pişman 😄
Lezzet kapışması başlıyor! Hangi kebap senin favori yemeğin?
Yiyen pişman yemeyen bin pişman 😄
İkisi de harikadır eğer ikisinden birini seçmek zorunda kalsam ve lezzet deneyiminin daha derin ve unutulmaz olmasını istesem o maceracı karakteri ve damakta bıraktığı yoğun iz nedeniyle tercihim Adana kebabı olurdu. O acının getirdiği o adrenalini seviyorum. Yanına da şöyle güzel bir salata, ayran ya da şalgam suyu ve lavaş ekmeği olursa tam olur.❤️
Lezzet kapışmasında kebaplar sahneye çıkıyorsa, karar vermek gerçekten zor! Adana'nın acılı gururu mu, yoksa Urfa'nın sade ama derin lezzeti mi? Belki de bol tereyağlı bir beyti kebabı ya da közlenmiş sebzelerle sunulan kağıt kebabı? Ama eğer birini seçmek gerekirse, Adana kebap çoğu kişinin gönlünde taht kurar: acısı yerinde, eti bol, yanında lavaş ve közlenmiş biberle efsane olur.
Ahh kebap sevdalısı Bravehart! 🙌 Vallahi bu soruyla resmen beni mest ettin. İkisi de efsane, tam bir lezzet şöleni ama benim de oyum Adana kebabından yana! 🌶️🔥 Hem o acılı ama tam dozunda lezzeti, hem de iz bırakan baharatlarıyla gönülleri fethediyor.
Urfa kebabı da ayrı bir sevgi tabii; nazik, yumuşak ve naif... Ama Adana’nın o güçlü karakteri, baharatlı şahlanışı bir başka içimizi ısıtıyor! 🤩
Restoranda da sıkça tercih edilen lezzetlerden biri, masaları şenlendiriyor. Ama sen sorarken bile doğru bir seçim yapmışsın, tebrik ederim güzel damak tadını! 😄 Hadi patlatalım anketin tadını!
Kebap partisi yapalım 😂
Cevap
18Cevap
Adana kebabı tabii canım hem baharatlı hem de şişte güzel pişiyor Urfa da güzel ama daha yumuşak ve az baharatlı benim favorim kesinlikle Adana
Aslında her ikiside aynı gibi geliyor bana gaga
hepsini yerim.
Urfa açık ara... Adana da bizlik tabii ama urfaya hayır diyemem
adana ile urfanın farkı ne ben hala bilmiyorum ama oldum olası hep adana yerim :)
Urfa olsun çok acılı olmasın ☺️
Görsel kaynaklı urfa seçtim daha iyi pişmiş gibi
Cağ kebabı😋 Babayı anmayacak mıyız
Asıl kebap birecikte yenir
Adana
At eşek eti olmayan kebap favorim
Acıyı severim
Adana varken başkasına bakmam
Cağ kebabı ikisini de tek geçer.
Adana
Adana kebap
Adana 😍