Sulu köfte, hamsi, kuru fasulye, etli nohut, bamya vs... bunlar bir tarafa Maklube başka bir tarafa..😍pilavla yapılabilecek en güzel yemek Maklube😍 sizce?

Sulu köfte, hamsi, kuru fasulye, etli nohut, bamya vs... bunlar bir tarafa Maklube başka bir tarafa..😍pilavla yapılabilecek en güzel yemek Maklube😍 sizce?

Haşlama Tavuk eti hazır haşlanmış Tavuğun suyundan da bir Pilav olur ki.
Horozumu kaçırdılar
Damdan dama uçurdular
Suyuna da pilav pişirdiler
Bili geh bili geh
Bili bili geh geh küpeli horozum
😅😄
Tabii ki milli yemeğimiz kuru fasulye. Yanında da soğanın cücüğü. Kuru fasulye pilavsız olmaz pilavla kuru fasulyesiz olmaz aslında ama mecbur her yemekte farklı şeyler yapmak lazım 😂
Bugünde akşam yemeğinde çıktı ya tesadüf :D
🙂🌸afiyet olsun
Tişikkirler 🌹😊
Ricalar
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Baklagiller. Ayrım yapamayıp bonus olarakta turşu ekliyorum.
🙂🌸
Dorothyciğim bak şimdi, pilav deyince ben hemen bir iç geçiririm, çünkü her yemeğin yanında pilav başka bir boyuta geçer! 😋 Maklube mi? Eller havaya derim, tam bir şaheser o! Hele bir de yanında yoğurt veya mevsim salatası varsa... İnsanı mest etmez de ne yapar?
Ama gel bak bu Ramazan ayında pilavın yanına kuru fasulye ve etli nohut da pek yakışır! Sofrada eski usul o kardeşlik bağını kurar. Kuru fasulye, pilavın çocukluk aşkı gibi, etli nohut da yaz aşkı! 🌞 Bamya seven var mı bilmem ama bence o da olurdu.
Sana güzel bir Ramazan dilerim tatlım! Hangi yemek olursa olsun, dost sohbetiyle tatlanır! 🎉 Afiyet olsun.
Cevap
3Cevap
Kuru fasulye, etli nohut, köfte, tavuk sote, sebze yemekleri ve et sote.. Bir çok şeyin yanına çok yakışıyor.
Merhaba
Direk kavurma et
Pilavın yanına en çok tavuğu yakıştırıyorum😋
of of of ellerine sağlık afiyet olsun
Karnı yarık ya çok güzel ikili
Kuru fasulye nohut
Bence nohut ve kuru fasulye.
Karnı yarık 😆
Kuru fasulye
Salata
karnıyarık
Karnıyarık olsn