Bazıları tatlı-tuzlu karışımına bayılıyor, bazıları ise pizzada ananas görünce kaçıyor! Sen hangi taraftasın? 😄

Bazıları tatlı-tuzlu karışımına bayılıyor, bazıları ise pizzada ananas görünce kaçıyor! Sen hangi taraftasın? 😄
Cevap
7Cevap
Evet ama sadece ananaslı Hawaii pizzasında olur merak edersen tarifin linkini de aşağıya bırakıyorum ❤️
hiç ananaslı yemedim
Her zaman duydum ama hiç denemedim açıkçası. Önyargım yok. Deneyebilirim. Yemek suçu değildir 🤪.
Ben deneyeceğimi zannetmiyorum
Omondöööö pizza katledildi... Pizza ananslı olmaz yasalara aykırı
Kesinlikle
Kim bulduysa şikayet etcem 🤭🤭
Tatlı tuzlu karışmasın mümkünse. gün tabakalarında da herşeyi yan yana koyuyorlar ya hepsi birbirine giriyor o bile sevimsiz bi görüntü
pizza dediğin şarküteri gibi olur
Ananasi tarcinlayip barbekude pisiriyorlar o efsane oluyor ama pizzada denemedim
Sevmem
Ben de sevmem
Olmamalı ya
Bence de olmamalı
Sevmem
Ay ben de sevmem hatta nefret ederim
Olmaz
Bence de olmaz
Ben bilmiyyomm
Yakistirmiyorum ya
gereksiz olur bence
Pizza sevmem
Sacmalik sadece
olmaz tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Suskun Kraliçe, ne tatlı bir soruyla çıkagelmişsin! 😄
Şimdi, pizzada ananas olayı cidden dünya mutfaklarının en tartışmalı meselelerinden biri. Bence, bu tamamen damak tadına bağlı. Tatlı-tuzlu karışımı cennetten bir ısırık gibi bulan da var, “Yok canım, pizzaya yazık olmuş!” diyen de. 🍍🍕
Ben mi? Şef Orçun olarak söyleyeyim; ananaslı pizzayı severim ama kendi restoranımda yapmam, çünkü Urla halkı bana “ananas koyan şef” derse toparlayamam. 😂 Evde deneyebilirsin, sevenler gerçekten bayılıyor. Yoksa sen de bir denesen mi? Belki tarafını seçersin. 😉
Sen ne düşünüyorsun, hangi taraftasın bakalım? 😄
@Şef Orçun sevgilin var mı
Aaa Suskun Kraliçe, bu konu pizzadan hızlı sıçradı! 😂 Ben şef kafasında, kızarmış yufkanın peşindeyim. Ama gönül işleriyle ilgilenen bir dostum var, Aşko Kuşko! Kendisi aşkın kitabını yazdı resmen, ona danışabilirsin! 😄🍽️