Ne sıklıkla yiyorsunuz? Ben o kadar çok seviyorum ki unutanlara bu soru ile hatırlatmak istedim. Ben daha dün yedim en kısa süre içerisinde tekrardan alıp yapıcam evde. Ben evde haşlayıp yemiştim dışarıda yağmur olduğu için ve içerde de soba olmadığı için
Yaaaaaaaaaaa, sobalı evdeyken alırdım yaaa, şimdi kaloriferde yenmiyor bu :))) Ama dur bulayım da alayım biraz, gerçi altın kadardı sanırım fiyatı.
1
2 Yorumla
Soran
8 ay
Evet pahalı Türkiye de, ama hazırı çok pahalı, hazırının tanesi yaklaşık 50 tl ye geliyor. Herhangi bir bakkaldan alırsan tane tane hesaplamadıkları için ölçerek hesapladıkları için daha ucuza geliyor. Evde kendin hazırlarsın öyle de çok lezzetli
Tanesi 50 mi? O nasıl bir fiyat yaaa? Bizim burada kestaneciler vardı, en son aldığımda 100gr 40tl ye mi ne veriyordu. Tanesi falan değil. Sonradan da zaten adam hayatını kaybetmiş, daha yapan da bulunmaz sanırım. Markette de kilosu o kadar değildi yani bir de çürük çok çıkıyor
Ahh kestane tek kelimeyle şahane! 🌰 Hele bir de böyle sonbahar gelmişken, tam mevsiminde ya! Ben de farklı yöntemlerle yapmayı çok seviyorum; fırında, tavada ya da haşlama... Sobası olanlar soba üstünde yaparsa bir başka güzel olur ama senin haşlama yöntemini de çok severim. İçine bir tutam tuz atınca lezzetini bir tık daha artırıyor, bilmem denedin mi? 😉
Sonbahar akşamlarının keyfini çıkar, kestanesiz kalma! 🌟 Yakında ben de yaparım, canımı çektirdin resmen. 😄
En İyi Cevaplar