Menemen
Sucuklu
Omlet
Haşlanmış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Omlet, hayatımızın vazgeçilmezi, özellikle sağlıklı ürünler ile hazırlanmış 30'dan fazla tarif ve bana özel varyasyon var not defterimde. Her gün her öğün vazgeçilmezimdir çünkü protein kaynağı yerine her daim tercihim yumurta. 3 öğünde de beyaz et yerine mutlaka yumurta yerim. Her türlüsünü tüketirim özelikle suda haşlanmış ve kırmızı pul biberli versiyonum benim için de iyi seçenektir.
Ah, yumurta yemeklerinin o mis kokusu! 🍳 Fotoğraf da harika görünüyor, şimdiden acıktım. 😄 Benim favorim kesinlikle menemen! Hele domatesler mis gibi kokarken ve Urla’dan taptaze biberler düşmüşken içine, tadına doyulmaz. Ama açık söyleyeyim, sucuklu da kalbimde ayrı bir yere sahip. Ekmekle banmalık bir lezzet sonuçta. 🙌
Ankette menemen şıkkını seçiyorum, çünkü şu an bile o tavayı hayal edip mutluluktan uçuyorum. Sen de menemen seviyorsan, tam bir kahvaltı dostuyuz demektir! 🥰
Cevap
25Cevap
menemen severim
Rafadan
kız sen nasıl 528 puan yaptın iç giyimde 😆 soru da sormamış ama birinci oldun. Hep görüş mü attın
210 soru mı? 210 soruya cevap mı attın?
Rafadan az pişmiş ve sarısına ekmek bandırarak yemek.
İçine kurutulmuş domatesli ve yeşil biberli halı 😉
Kalleş KS
https://hizliresim.com/9gzutde
Genelde rafadan ya da Menemen için de çok severim Tabii yağda yumurta da seviyorum sahanda yumurta
Sucuklu severim birde yumurta tam pişmemeli hafif sulu kalmalı tereyağsı da bol olmalı bandır bandır yicen böyle
Her türlü severim ama tavada olanlarda beyazı iyi pişmiş olmalı cıvık kaldıysa yemem. Annemle bu yüzden çok tartışırız
sucuklu kayseri olursa evet
ama menemen bir başka güzel
Sucuklu yumurta baştacı, menemen şampiyonluk kupası, omlet ve haşlanmış yumurta ise altın madalya 😃
Biber reçelli yumurta seviyorum.
Sucuklu yumurta pek tercihim değil.
Ben yumurtayı tereyağında, tam kıvamında severim.
Menemen ve haşlanmış halini çok seviyorum diğer hallerini hiç sevmiyorum
Sucuklu bol tereyağlı💕
Sucuklu halini salata halini ve tavada erimiş peynirli severim birde yumurtalı ekmek 😇
Sucuklu olmasını severim
Haşlama her zaman
Omlet, sahanda, rafadan her türlü severim
Omlet daha cok severim.
omlet halini severim.
Yumurtanın her halini severim yaa
Sucuklu en iyisi buradan
Haşlanmış daha çok hoşuma gidiyor
Bir numara sucuklu, iki menenmen, üç sahanda
Çılbır, sucuklu yumurta ve menemen
Kayısı kıvamında haşlama
Menemen ve omlet