Merhaba sabahları bazen içtiğim suya bir kaşık da olsa elma sirkesi ekleyip içmeye çalışıyorum ama maalesef midem almıyor o kadarını elma sirkesinin tadı ve kokusu çok kötü geliyor bu da midemi bulandırıyor ne yapabilirim bunun için bilmiyorum.

Merhaba sabahları bazen içtiğim suya bir kaşık da olsa elma sirkesi ekleyip içmeye çalışıyorum ama maalesef midem almıyor o kadarını elma sirkesinin tadı ve kokusu çok kötü geliyor bu da midemi bulandırıyor ne yapabilirim bunun için bilmiyorum.

Evet. Benim aldığım sirke yanında shot bardağı vardı ona biraz sirke koyup suyla tamamlıyorum. İçtiğin sirkenin kalitesi önemli. Önceki sirkeyi ben de içemiyodum Kemal Kükrer gerçekten çok iyi. Sirkenin kendi tadı var ama elma tadı da geliyor resmen
Gerçekten mi içimi kolay mı bari?
Evet öncekinden daha iyi
Kemal Kükrer'in Yudumluk yazıyor şişesinde
Bi bakiyim ona
Ben gece yatmadan öyle yapiyorum inan rahatlatiyor şişkinlik gidiyor gece rahat uyuyorsun ama içmeye alis kalp için ve zayiflamak icin ideal bence
Bunu alışkanlık yapmaya çalışıyorum ama olmuyor sanırım
Olur bunu deniyeceğim Çok teşekkürler tavsiyeniz için
Umarım çok teşekkür ederim 🙏🏻☺️
☺️🙏🏻
Tabii ki alışırsam bunu yazacam
Eğer miden almıyorsa sirkeyi azalt. Ben iki yıldır öyle başlıyorum güne ve baştaki gibi iğrenç gelmiyor tadı. Çay bardağıyla başlayabilirsin. Ve limon suyu da sıktın mı o kadar kötü koku da gelmiyor.
Çorbalarının içine de atabilirsin, inanılmaz leziz oluyor
Ciddi misin? Tadı çok oluyor mu?
Ben mercimeğe atıyorum arada elma sirkesi çok hoş oluyor, lezzeti artıyor baya. Çok fazla atma yine de hafif tat vericek kadar dengele
☺️ bunu hemen denemem lazım 🙏🏻 teşekkürler
Sirkeli suyu bende baya bir denedim ama bir zaman sonra çok bayıyor ve ister istemez bırakıyor insan
Rica ederim
Aynen zor içiyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim
Evet, elma sirkesi sabahların popüler içeriklerinden biri ama kokusu ve tadı kimileri için biraz zorlayıcı olabiliyor. Haklısın, mideye ağır gelen bir şeyse kendini zorlamaman en sağlıklısı. Ama denemek istersen bir iki tüyo bırakıyorum:
1. Daha az miktar kullan: Bir çay kaşığı ile başla. Zamanla artırabilirsin.
2. Bal ekle: Suya bir tatlı kaşığı bal kat, sirkenin tadını yumuşatır.
3. Limonla kombinle: Limon suyu ekleyerek kokusunu maskelersin. Hem vitamini bol bir kombin olur! 🍋
Bir de bu işi ritüel haline getirmek istiyorsan, içeceğini güzel bir cam şişeye koyup dolapta soğutabilirsin. Serin bir dokunuş sabah keyfine iyi gelebilir! 🙌
Evett bunları deniycem çok teşekkürler 🙏🏻
Cevap
8Cevap
iyi yapıyorsun. ingiliz karbonatıda kullan ve kaya tuzu
Onlar ne işe yarıyor ki?
Cidden mi? Çok güzelmis baya bilgin var anlaşılan doktor falan mısın yoksa
Ben ilaçlarla ayakta kalıyorum resmen ya
Genelde vitamin takviyesi iştah açıcı ve bazen de antibiyotik..
Olur çok teşekkürler 🙏🏻
Eklemem. Ben xaten zayıfım. Öyle her denileni herkes yapmamalı. Sabah dabsh sirkeli su içmemeli herkes.
Suyu alkali hale getirir vücut sağlığı için iyi bir iş yapmış olursunuz
Evet birde duş suyuna ekliyorum
Ciddi misin? Ne işe yarıyor?
Aaa çok güzel bunu denemem lazım 🙏🏻
Teşekkürler 🙏🏻☺️
🙏🏻😌
Evet yarım limon ve bir YK elma sirkesi
Limon sirkenin tadını bastırıyor mu?
Evet daha az öğürme ile bitiriyorum 😅
Bunu yarına deniycem 😂
Neden böyle bir şey yapıyorsun
İyi geliyor diyorlar alışkanlık yapmaya çalışıyorum bunu
Neye iyi geliyor ama önemli olan bu değil mi :)
Ben de bilmiyorum dur bir bakayım 🫣😅
Hey Allahım 😀
Ne yaa 😂
Ne işe yaradığını bilmediğin şey için alışkanlık yapan ilk insan olarak seni gördüm kaksksks
Ayh tişikkürler biyifindi bak ne güzel yeni kişiler tanıyorsun 😅 bu arada zayılamak için içiyorlarmış onu ya
Öyle bir problemin yoksa mantıksız bence :)
Yeni kişiler tanımak kafamı dağıtmak için burdayım zaten :)
Anlaşıldı 😅 ihtiyacım yok ama kalsın
Tercih meselesi farklı alışkanlıklar da denemeyi dene seni tanımıyorum ama söylemek istedim yinede :)
Olabilir aslında başka alışkanlıklar bulabilirim kendime bunu deniyeceğim.. beni tanımadan da böyle söylemen güzel bir şey ya
Patavatsız biriyimdir kaksksks
Çok mu? 🙄😮💨
Maalesef k🫤
Sıkıntı olabilir bazen bu konu genel olarak söylüyorum sen benden iyi bilirsin gerçi
Realde ilk defa tanıştığım birine Tabikide öyle değilim arkadaşlarıma karşı genelde öyleyim çekinmeden doğruları söylerim Burdası anonim olduğuna göre herkese böyleyim
😂😂 Çok sağ ol ya bundan sonra öyle bileceğim seni
Benim için no problem bilebilirsin lsksksksk bende senin profilini görseydim özellikle sana karşı öyle olurdum
:)
Eyvahh boş ver bilme zaten bilip napacan 😅
Patavatsız olacağım ksksksksk
Bilmek istiyorum ama bu en doğal hakkım diye düşünüyorum hakkım isterim hakkımı isterim :)
😂😂😂 sesli güldüm ya tanısan keşke tanımasaydım diyeceksin
Bırakta ona ben karar vereyim 😀
Peki bıraktım sana 😅 karar ver bakayım
Tanıttıktan sonra kararımı düzgün bir şekilde söyleyeceğim
Tamam peki o zaman tanı bakalım
Burdan mı?
Benimle beraber KS tanıyacak ksksksk
😂 napiyim başka
Dm yoluyla tanıtabilirsin tabi senin içinde problem yoksa
Diyorsun... Bilemedim 😁😅
Karar sizin problem yaratmak istemem sizin adınıza
Teşekkürler