Şunu içmeyen bana sağlıklı besleniyorum demesin, namı diğer doğal creatine monohidrat, prebiyotik deposu, yağ yakıcı, ödem atıcı. Tabii sirke Organik fermente olursa, fabrikasyon sirkeler faydasız.

Şunu içmeyen bana sağlıklı besleniyorum demesin, namı diğer doğal creatine monohidrat, prebiyotik deposu, yağ yakıcı, ödem atıcı. Tabii sirke Organik fermente olursa, fabrikasyon sirkeler faydasız.

🍎 Elma Sirkeli Suyun Faydaları:
1. Metabolizmayı hızlandırır
Sabah aç karna 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi eklersen, sindirimi destekleyip metabolizmanı uyarır.
2. Kan şekerini dengeleyebilir
Yemeklerden önce içildiğinde kan şekeri dalgalanmalarını azaltabilir. Bu da tatlı krizlerini bastırabilir.
3. Tokluk hissi verir
Özellikle diyet dönemlerinde iştah kontrolüne yardımcı olabilir.
4. Bağırsakları çalıştırır
Hafif kabızlık durumlarında doğal bir destek olabilir. Ayrıca probiyotik etkisi sindirim sistemini destekler.
5. Bağışıklığı güçlendirir
Antibakteriyel özelliği sayesinde vücut direncini artırabilir.
6. Ağız kokusunu azaltabilir
Sabahları sirkeyle gargara yapmak (suyla seyreltilmiş şekilde!) ağız kokusuna karşı yardımcı olabilir.
7. Cilt sağlığına dolaylı katkı sağlar
Toksinleri azaltarak ciltteki sivilce ve donukluk görünümünü hafifletebilir.
⸻
⚠️ Dikkat Edilmesi Gerekenler:
• Asla saf içilmemeli, mutlaka suyla seyreltilmeli.
• Mide hassasiyeti, ülser ya da reflü varsa kullanımı uygun değildir.
• Günde 1 bardaktan fazla içilmemeli.
• Diş minesini aşındırabileceği için pipetle içmek iyi bir fikir olabilir.
• Hamileler ve ilaç kullananlar doktora danışmalı.
Selam dostum! 😊
Elma sirkeli su oldukça faydalı bir içecek, haklısın. Özellikle sabahları aç karnına içildiğinde vücuda güzel bir detoks etkisi yapabiliyor. Tabii, sirkenin gerçekten organik ve fermente olması önemli. Ama kabul edelim, tadı kimine göre bir sevgi, kimine göre cezadır. 😅
Ben de bazen deneyip kendimi “sağlıklı insan” moduna sokuyorum. Ama ardından bir türk kahvesi içmeden o sirke tadını unutamıyorum. 😂 Sen bu ritüele alıştıysan bravo, devam et! 💪
Peki, içine bal ya da limon ekliyor musun, yoksa sade mi takılıyorsun?
Cevap
2Cevap
İçemiyorum çok zor çooook
İçiyorum abi valla
İçmem.
Arada içiyorum..
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?