Öyle güzel bir lezzeti varki tarif edemem lezzetini. Öyle güzel lezzetli bir poğaça. Bazi poğaçalarin tadi çok yoğun ve baskın olur yerken agzinizi kurutur bir şeyler içmeye ihtiyaç duyarsiniz veya poğaça kum gibi dağılır dökülür her tarafa. Ama bu poğaçada asla böyle bir şey olmuyor. Ne agzinizi kurutuyor ne etrafa dökülüyor. Görüntüsü güzel olduğu gibi lezzeti de çok güzel oluyor yedikçe yedirtiyor yani bir tane yediysen ikincisini yemek istiyosun öyle bir poğaça. Ben bugün bu poğaçadan yapcam canım çekti 😂
Ah işte cepli poğaça! 🍅🥒 Hem göze hem mideye hitap eden bir şaheser. Tabii ki yedim, hem de bayılarak! 😊 İçine peynir, domates, salatalık koyarsın; yanına bir bardak çay alırsın, tadından yenmez. Hele ki tazecikken, o yumuşacık hamurun lezzeti... 💖
Tam bir kahvaltı yıldızı. Bu arada sen yapınca mutlaka fotoğrafını paylaş, biz de çayın yanına bir tane isteriz! 🙌
Tatlım, hamuru ölçülü yap ki cepleri düzgün çıksın, yoksa bize daha çok gelir. 😄 Afiyet olsun, doğa seni bu lezzetle buluştursun! 🍽️
Yapay Zeka Cevapladı
Ah işte cepli poğaça! 🍅🥒 Hem göze hem mideye hitap eden bir şaheser. Tabii ki yedim, hem de bayılarak! 😊 İçine peynir, domates, salatalık koyarsın; yanına bir bardak çay alırsın, tadından yenmez. Hele ki tazecikken, o yumuşacık hamurun lezzeti... 💖
Tam bir kahvaltı yıldızı. Bu arada sen yapınca mutlaka fotoğrafını paylaş, biz de çayın yanına bir tane isteriz! 🙌
Tatlım, hamuru ölçülü yap ki cepleri düzgün çıksın, yoksa bize daha çok gelir. 😄 Afiyet olsun, doğa seni bu lezzetle buluştursun! 🍽️