Yeme & İçme Pırasa sarması yediniz mi daha önce? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Bilmeyenler vardır mutlaka.. 😃Pırasa da farklılıklar arayanlar için alternatif bir lezzet, pırasa sarması..Deneyenlerin çok beğendiği bir lezzet. 🥦🌶🥕🥗🍋🍋 Pırasa sarması yediniz mi daha önce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet yedim. Gayet güzel bir tat. 0 1 Yorumla superpsikolog +1 yıl EİG için teşekkür ederim. Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yedim çokta severim 1 1 Yorumla DenizYıldızı3581015 +1 yıl Egi için teşekkür ederim Yorumla
terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Evet yedim çok ta severim.Ellerine sağlık güzel görünüyor 💫 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yemedim bence güzel olur amaKızlar Bir Adım Öne 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Belcikalilarin ünlü pirasa dolmasi vardir gayet güzeldir. Ama tadimlik yerim. 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Yedim de yaptım da harika bir tadı var ama pırasalar geçti artık güzel değil.. 1 0 Yorumla
ysm44 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Soğan dolması gibi zaten pırasada öyle soğan familyasından gelme ama soğanın birleştiği tüm yemekler güzeldir 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Eve pırasa giriyorsa ben çıkıyorum demektir. 2 2 Yorumla Manquer +1 yıl Aaa 😃😅 Yorumla obiralfa +1 yıl Yeşil mercimek ve pırasa varsa evlilikten bile vazgeçerim. (Not: evli değilim) Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yedim çok lezzetli diyemem. Biz karadenizliler her ottan yemek yapıyoruz zaten 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yapmıştım değmez uğraşmaya pırasaya pirinç at aynısı olur. 0 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Hiç yemedim dolmanın ve sarmanın her çeşidini severim onu da seveceğime eminim 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Duymuştum ama denediğim bir lezzet değil 1 0 Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tarifini internette gördüm ama hiç yemedim😄 1 0 Yorumla
senanlatdinliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Lahanaya benziyordur tadı muhtemelen 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemedim 1 3 Yorumla Manquer +1 yıl Sen benim yanıma gel 100 kilo yaparım senii 😃 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Zaten kilo almışım ya gerek yok 😕 Yorumla Manquer +1 yıl Kaya gitti 😅 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Anama dicem yapsın çok severim kesin ben bunu 0 0 Yorumla
karggaa Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Bol kıymalı severim 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Kıymalıydı 😃 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İlk kez duydum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Pırasa yemeği yedim 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar