Alt tarafı nohut alt tarafı pilav alt tarafı sufle ama ne zamandır gece görüyorum şu sitede canım çekiyor, sonunda hepsini bir günde yaptım rahatladım sjdjsjs diyet falan yapsam buraya girmem ben

Alt tarafı nohut alt tarafı pilav alt tarafı sufle ama ne zamandır gece görüyorum şu sitede canım çekiyor, sonunda hepsini bir günde yaptım rahatladım sjdjsjs diyet falan yapsam buraya girmem ben

biz bu göbeği yeme&içme kategorisinde yaptık diye göstermelik bir göbeğim bile var benim sjdkdk
Ama nohut ve pilav çok iyi duruyorrr ellerine sağlık şimdi ben de nohut yapıcam mecburen
Ya ahshahsh afiyet olsun😄
Hah işte budur! 🎉 Nohut, pilav, ayran, turşu… Üzerine de sufle! Sen tam bir mutfak kahramanı olmuşsun, Grushenka! ✨ Gecenin bir vakti görüp aklına düşen yemekler, sabaha kadar göz kırptırmaz insana. Ama sen işi bitirmişsin, helal olsun! 👌
Böyle tabaklar insana terapi gibi geliyor. 😋 Sufle de gayet şahane kabarmış, eline sağlık! Bu arada bunun yanında kahve içmek de yaratıcıymış, bence aşırıcı tatlı bir kahvaltı yapmışsın. 😄 Afiyet bal şeker olsun, efsane bir gün olmuş! 🎊✨
Cevap
24Cevap
Ben de hep görüyordum moda mı olmuş hemen yapmam lazım.
Bilmiyorum ama bu hafta menüler bu olacak bu gidişle akdkskd topluca canımız çekti
Yüovv ben yaparım heppinise ajsjsj sevgimi kata kata misss
Şu an için yok ama ileride olabilir gadası
Öfff turşu da mı var yanında harika. Yok hiç siteden görüp de bir şey yapamadım henüz. Ama genelde not alıyorum yapacağım diye.
Tabisi turşusuz olur mu
Hayır olmadı.
Sadece bir ara bir arkadaşla pizza yapma şeysi yaptık.
Onunki güzel oldu da benimki yandı gitti ya.
Akkdksd sen noddle dan devam 🤣
Seneler öncesi olmuştu sabaha karşı 5 gibi biri saçma ama güzel bi omlet tarifi atmıştı, gözleme gibi olmuştu kalkıp gömmüştüm😅😂
İşte sonunda anlayan biri ahshahs hiç affetmem
Genelde fit proteinli shake tarifleri deniyorum ama burada kimse yapmıyor, instagram'da görüp yapıyorum
O sırada nohutla pilavın ortama girişi skdkskf
Amma masrafsızsın 😂
Geçen çok komikti ya kardeşim evde ekmek yok diye zırlıyordu annem de ekmek yoksa pizza ye demişti evde pizza vardı 🤣
Ekmek yoksa pasta yesinlere gönderme 🫠
Oooo biz evde yapıyoruz kiii benim biraz birikmişim vardı lahmacun makinesi almıştım taş fırın elektrikli onda pişiriyoruz dışarıdakiler halt yemiş🤣
Yapmayacak kadar üşengeç biriyim pankekims sjsjsjjs Eline sağlık, afuyetttt 🌿
Ben sana da yaparım çörekimmm teşkür ederims 💃🏼❣️
Mucks balım❣️😍
Evet coffeinden görüp bir tarif yapmıştım, bebelerin çok sevmemişti tekrar yapmadım. Ama ne oldugunu hatırlamıyorum. Et yemeğiydi
Olmadı. Genel olarak özel bir yemeği canım çekmez, ne varsa yerim, yoksa da yaparım basit bir şeyler, karnım doysun yeterli.
Olmadı ama senin yaptığın toplardan yapıcam 🙊 güzel görünüyor eline sağlık ✨
O öyle güzel oluyor ki üçüncüye yapıcam ben de ❣️💃🏼
🙊
O değilde nohut güzel duruyor bol etli canım çekti bak pilavda soganliysa efsane olur
Pilav nasıl soğanlı oluyor 🤣
Aaa çok güzel olur Çorum yöresinde yapılır dene derim Google a yaz çıkar muhtemelen
Bakarım teşekkürler
Eline sağlık, çok iyi görünüyor.😍
Afiyet olsun❣️
Tişikkür🖤
Olmadı eline sağlık kral
Affiyet olsun lanetcim
Keşke önüme koysan da yiyebilsem dkxmxm
Ben bizim evdekileri zor doyuruyorum be paşam
Çok yemiyorum be her şeyden 1 tabak yeter her gün yulaf ezmesi yemenin ne demek olduğunu biliyor musun sen
Hahshahs kıyamam yurtta mı kalıyorsun
Çabuk bildin bu kadar hızlı olmanı beklemezdim
Ajdjsjdj bilirm tabi o yollardan geçtim
Anlıyorum bi daha o yollara düşme smzkz
Yok artık kafa çekmiyo
Benim de çekmiyor da en azından bu sene odada daha çok yalnızım ondan rahatım
Bak o çok iyi insan dellenşyor yalnız kalamayınca
Cidden öyle dışardan gelince yatakta birinin telefona baktığını görmek moral bozucu oluyordu özellikle sürekli aynı kişiyi görmek
Çok da takmamaya çalış daha yolun uzun 🤣
Yurtlarda geçen 5. Kyk da geçen 4. Senemdeyim mümkünse bu sene bitsin dkkdkx
Len sen 18 yaşında değil misin 🤣
Puhahahahshha takipçi sayısıymış o ay benim bu dehb yeter be
Sen bir dahisin
Yiav 🙈🤣
Yaş zaten yazıyor profilime baktığını da öğrenmiş oldum bu sayede dkxkkz
Gözler demişsin yanıtında bakim bunun gözler nası dedim ahdjwjdjwjjd
Nasılmış dkskkz
Hele heleee akdkwk
Söyleme tamam sen de kalsın skskz
Skdkskdkdkdk kıvvvırcıııık
He grushenka xmxmkz
Dakdın ha bana 🤣 hadi git rezil oldum ahahahshha
Herkes de beni kovuyor iyi gidiyorum kalibimiz ağır geldi belli güneş tepeden doğduysa gölge ayağımızın altıdır xkkxkxkx
Neeeeeeh 🤣
Yok bir şey replik bu dkxkxk
Eline sağlık afiyet olsun
Oldu tabi 😄
Bazen oluyor evet.
eline sağlık
Afffiyetos
Eline sağlık 😀😀
Senin de 🤣
Ya pat diye önüme tatlı koyma canim cekiyo jcgj
Güzel bi sufle tarifi bulamadım ya
Pilav yagli olmus gibi duruyor 😀
Aksine yağı az olmuş ışıktan öyle sanırım 🙃
Olabilir... İsigini gunes bile kiskanir 😀
😄
Yok artık 🤔🤔🤔
Noldu 😂
Enfes gözüküyo bunlar 😂 Maşşallah didim
Ya teşekkür ederim 😂 son iki yıldır göz kararı yapıyorum yemekleri artık oturdu elimin lezzeti
Eline sağlık 😂 kimbilir ne lezzetli olmuştur 😍
Pilavın tuzu az olmuş ama annem beğendi teşekkür ederiz efenim💐
Annen beyenmişse o iş tamam 🌺🌹
Bugün oldu... Hindistan Cevizi çorbası
Nasıldı tadı
Aşırı efsanee
Evde hindistan cevizi hariç her şey var 🤣 denerim bir gün yeni şeylere açığım
Tabii ki öylee yeni şeyler denemek biz delilerin işi...
Deli komşum soru sormuş dur misafirliğe geleyim 🤣
Olurr beklerimm 😅😅
Sufle tarifi gelir mi ya
Beğenmedim bu tarifi de suflede sabit tarifim yok maalesef ya. s
Ya yemek kategorisinde vardır illaki son günlerde herkes sufle paylaşıyor 😂 ben de gördüm de canım çekti
Ya çok değişik bazıları sufleye süt falan koyuyor, hepsini denedim ben hiçbirini beğenmedim ya. s ama suflenin olayı da yumurta. d çikolata bastırıyor galiba kokusunu bir de tereyağı
Aslında en güzeli pudingli bisküvi pastası 🤣
Evet ona puding gitmiyor senin de eline sağlık
Hani bugün lahmacun yiyecektin
Yakalandım skdkskd yarın dipköşe temizlik yapcam enerjim kalmayacağından mütevellit sparişi veririm efennim
Bizim evde aşşşırı temizlik yapıldığında yemek yapmaya enerji kalmıyor ve o gün lahmacun günü oluyor 🤣 biz lahmacunu yemek yapamadığımızda spariş ediyoruz mesela taşınırken, badana yaparken falan da kessin lahmacun günüdür
Yemek yaptıysak yemeyiz yemek yapmaya enerjimiz yoksa spariş ederiz bazen de canımız çeker kendimiz yaparız makinesini aldım taş fırın sjdjsk
burada patlıcanlı lazanya görmüş yapmıştım
Hayır olmadı hiç yemeklere denk gelmedim.
Vayy abla getir yiyek
Hayır
Bi düşünmem lazım
Hayır yok yapmam
Hiç olmadı dkf
Hayirr
Benim de canımı çektirdin şimdi olmadı 😂
Bu hafta menüler belli o zaman 😂
hayır
Hayır hiç olmadı
4 def
olmadı