Yeme & İçme Yemek yaptım, siz hiç yediniz mi Lor Dolması? Anlamdışı Takip Et Xper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çok zahmetli çook..güzel oldu ama bir daha yapmam sanırım😅 Yemek yaptım, siz hiç yediniz mi Lor Dolması? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu ne ya ilk kes görüp duyuyorum ilk başta heba olmuş yaprak sarması sandım dkdlkf 1 0 Yorumla
sonrisasmísticas Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet çok kez yedim. Bizim buralara ait yemek. Yoğurtla güzel oluyor. En bayıldığım yemek değil ama idare eder. 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Lor dolması mı 👀 1 4 Yorumla Anlamdışı 1 yıl Evet kitaptan baktım yaptım tadı süpermiş Yorumla Alemdaralii 1 yıl Bildiğimiz lordan mı yapılıyor Yorumla Anlamdışı 1 yıl Evet lor peynir bıulgur ve kaymak var içinde Yorumla Alemdaralii 1 yıl Merak ettim Yorumla
thestyxxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ne kadar güzel görünüyor, yok hayır yemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu ne ya ilk kes görüp duyuyorum ilk başta heba olmuş yaprak sarması sandım dkdlkf
Evet çok kez yedim. Bizim buralara ait yemek. Yoğurtla güzel oluyor. En bayıldığım yemek değil ama idare eder.
Lor dolması mı 👀
Evet kitaptan baktım yaptım tadı süpermiş
Bildiğimiz lordan mı yapılıyor
Evet lor peynir bıulgur ve kaymak var içinde
Merak ettim
Epey güzel duruyor
Ellerine sağlık. Yemedim hiç.
2 gün önce yedim harika bir lezzet
Eline sağlık, hiç yemedim
Hayır hanımefendi ben hiç yemedim..
Ne kadar güzel görünüyor, yok hayır yemedim
Hiç yemedim nerenin bu