ara ara oluyor bu ne yemek yapsam sorusu, kabul edin kaç zamandır sormuyordum😅🥳🤷♀️. Zaten büyük kısmını hallettim, bu lor dolması yani yanına ne gider bilemiyorum. Diperide tavuk çorbası

ara ara oluyor bu ne yemek yapsam sorusu, kabul edin kaç zamandır sormuyordum😅🥳🤷♀️. Zaten büyük kısmını hallettim, bu lor dolması yani yanına ne gider bilemiyorum. Diperide tavuk çorbası

kutsallık kavramı, yalnızca Allah'a aittir. O, her türlü eksiklik ve noksanlıktan uzak, en kutsal varlıktır.
sorunuzu bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim hemde ivedilikle
Yanlış yorumluyorsunuz
bakınız ben asla polemik veya kaosçu değilim, hele hele muhalefet hiç değilim sadece insani bir bilgi verdim, kutsallık konusunda bilgimi paylaştım
misal bizim o tarafta bazı anneler çocuklarına "annen kurban olsun sana" cümlesi dahi çok çok tehlikeli bir cümledir
bilgi amaçlı yazdım yorumlamadım ki kutsallık kelimesi yorumlanamaz bile
Allah'ın imsanların ifade ettiği kelimelerddn münezzeh ve ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Kutsal kelimesi O nu tamımlamada aciz ama insanlık için doaüstü anlam ifase rder. Ayrıca Allah kalpleri evirip çeviren ve kişiye şah damarındanyakın olduğunu söylğyorsa bu kelimrleri kullandıpımızda niyetiöizi zatdn biliyordur. Bunun kuşkusuna düşmek, düzeltmeye çalışmak bsna garip geliyor..
sizi garip gelmelerinizle başbaşa bırakıyorum
Sizi anlıyorum ama böyle sorgılamadan, zaman içine böyle bilinen şeyleri itaatle devam ettirmek üzüyor beni. Bu yaptığınız aynı fikirde olmadoğınız ve tam savunamayıp öylece balımdan atayım, bsnane davranışı:) ama özeleştri yapmak fena olmaz gibi
özeleştiriyi ben değil siz yapmalısınız ben net bilgi yazdım ve bana göre konu kapandı zira siz şah damarından girip kalplerin evrilmelerinden çıktınız, bakın konu net
sadece ve sadece Allah'tır kutsal olan günün sorusu kutsal olamaz
hatta sadece cuma günü bile kutsal olamaz diğerleri de Allah'ın günüdür
bir sonraki yazınıza cevap vermeyeceğim
Hooop dur bakalım Leviathan_S! 🤩 Şahane bir başlangıç var burada, helal olsun! Lor dolması efsane görünüyor, ellerine sağlık! Tavuk çorbasıyla da soft bir giriş yapmışsın zaten. Ama yanına ufak dokunuşlar eklemek mi dersin, neden olmasın? İşte birkaç önerim:
- Yoğurtlu bir salata: Klasik yoğurt soslu havuç ya da kabak salatası bu menüyle iyi gider. Serinletir.
- Turşular: Hele bir acı biber turşu ekle ki sofraya tat katsın!
- Tatlı bir kapanış: Hafif bir sütlaç ya da irmik helvasıyla tamamlarsan menüyü "chef's kiss" olur! 😘
Denersen haber et, mutfağından çıkan müthiş kokuları buraya kadar hissettik valla! 🎉🍴
Bu saatten sonra sütlaç yapamam şefim ya😅
Cevap
14Cevap
Bugün mercimek çorbası köfte patates pilav kabak salatasi ve zeytinyağlı enginar yaptım...
afiyet olsun.
Vay vay kurs aç ders alalım şefim
Ellerinize sağlık
Teşekkürler
Bundan iyisi canının sağlığı. Ellerine sağlık
Teşekkürler
Agac yaprağından mı yaptın abla
Yok pazı yaprağı , bu bildiğin dolma değil , okuma bilmiyoemmusun
Belli
Elinize sağlık
Teşekkürler
Yeterli bu birde salata